A legszínvonalasabb domain regisztráció szolgáltatás

A domain név regisztrációja egy név lefoglalása az interneten egy bizonyos időtartamra, általában egy évre. Fontos tudni, hogy ez a domain az Öné marad mindaddig, amíg megújítja, és nincs lehetőség örök domain név vásárlására.

Domain regisztráció elérhető az awh.hu weboldalon, tehát látogasson el ide bátran és tekintse meg jobbnál jobb ajánlatainkat, ha ön is megbízható domaint szeretne weboldalának. A domain név regisztrációja szükséges egy webhelyhez, egy e-mailhez vagy más webszolgáltatáshoz. Azonban nem kell mindig új domain nevet regisztrálnia. Sok vállalat lehetővé teszi domainneveik aldomainjének használatát egy webhelyen, vagy rendelkezhet egy e-mail címmel az elsődleges domainnel (pl. yahoo.com, gmail.com). A domain név regisztrációnál a legfontosabb, hogy személyiséget és elismert identitást adjon neki. Miután regisztrált egy domain nevet, a tulajdonosával kapcsolatos információk nyilvánosan elérhetők. A domain név regisztráció ára nagymértékben változik a kiterjesztése szerint. Például a legelterjedtebb a .com, ez a legolcsóbb, míg egyes országspecifikus domainnév-kiterjesztések ötször drágábbak. A domain név regisztráció egy olyan vállalkozás, amely a domain nevek lefoglalását, valamint az adott domain nevek IP-címének kiosztását végzi. A domainnevek alfanumerikus álnevek, amelyeket a webhelyek eléréséhez használnak; például a Cloudflare domain neve „cloudflare.com”, az IP-cím pedig 192.0.2.1 (csak egy példa).

A domain nevek megkönnyítik a webhelyek elérését anélkül, hogy alfanumerikus IP-címeket kellene megjegyezni és beírni. Meg kell jegyezni, hogy a regisztrátorok valójában nem kezelik és nem végeznek karbantartást a domain neveken; ezt a részt egy domain név-nyilvántartás végzi. Amennyiben domain regisztrációt szeretne igényelni, mindenképpen nézzen be az awh.hu weboldalra.