A radiátorok főbb típusai

Csak kevesen vannak igazán tisztában a radiátorok főbb típusaival, ezért a legtöbben amikor elmennek radiátort vásárolni ráböknek a legelsőre vagy a legolcsóbbra és azt veszik meg, valójában viszont a radiátor vásárlásra sokkal több időt kell szánni, hiszen nem minden radiátor típus passzol minden házba vagy lakásba, ezért jobban utána kell nézni a dolgoknak, mielőtt elindulna radiátor nézőbe.

A radiátorok főbb típusai a következők: acélradiátorok, alumíniumradiátorok, öntöttvas radiátorok, rézradiátorok, illetve rozsdamentes radiátorok, de ez csak az alapanyaguk szerinti kategorizálás. A radiátorok anyaga azért nem mindegy, mert mindegyik másképpen fűt. Az sem mindegy persze, hogy melyik helyiségbe szeretne radiátort helyezni, hiszen a különböző radiátorok funkciója is gyakran különbözőek lehetnek. Elhelyezésük szerint vannak álló, fekvő, illetve térbe helyezhető radiátorok, technológiájuk szerint pedig megkülönböztetünk öntöttvas radiátorokat, acélradiátorokat, illetve üvegradiátorokat is. A szobai radiátorok mind közül a legelterjedtebbek, hiszen ezeket használjuk a szobákban vagy irodákban.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a radiátorokról nincs más dolga mint felkeresni weboldalunkat a futes-gazszereles.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat a radiátorok főbb típusairól, valamin fűtésszerelési szolgáltatásainkról is mindent megtudhat. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik szolgáltatásunkról vagy a radiátorokról mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@futes-gazszereles.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 20 366 80 67 telefonszámot és mi azonnal visszajelzünk majd minden kedves érdeklődőnek. Weboldalunkon természetesen árajánlat kérésre is lehetőség van, ráadásul teljesen ingyenesen.