Adjunk találó lány kutyanevet kedvencünknek

Manapság egyre több a kutyatartó. Minden gazdi ismeri azt az érzést, amikor egy hosszú nap után hazaér, vagy rossz kedve van és kedvence oda megy mellé és próbálja jobb kedvre deríteni azzal, hogy például játékra hívja.

Lány kutyanevek nagy választéka a www.nemharapok.hu weboldalon. Amikor hozzánk kerül egy kiskedvenc az első dolgunk az, hogy nevet adunk neki. A névadás nagyon lényeges ahhoz, hogy elkezdhessük a kutyus nevelését. Amikor például még kölyök és olyan dolgot csinál amit nem szabadna, akkor nevén szólítjuk és erélyesebben rászólunk, vagy ellenkező esetben megdicsérjük. Természetesen sokan vannak, akik már azelőtt kiválasztják a kutyus nevét, mielőtt haza vinnék őket. A másik réteg az, akinek nincs konkrét elképzelése, ezért utána olvas és úgy választja ki a kiskedvenc nevét.

A nemharapok.hu weboldalon rengeteg olyan témájú cikket olvashat az oda látogató, amely a kutyatartással, neveléssel, stb. kapcsolatos. Mindezek mellett egy hosszú lista is megjelent lány kutyanevekről. Ezek nevek abc sorrendben vannak felsorolva és több mint négyszáz szerepel a listán, tehát bőven van ami közül válogatni tudunk. Ezeknek a nevek nagyrészt angol nyelvűek de van néhány magyar név is. Megtalálhatunk köztük személyneveket, városneveket, virágnevek, márkaneveket, stb. Vannak olyanok is amelyek jelentése a kiskedvenc több tulajdonságára is vonatkozhat, ilyen például a Sugar (Cukor), amely jelentheti azt, hogy a kutyus fehér szőrű és egyben azt is, hogy mennyire édes, aranyos személyisége van.

Sok gazdi számára hasznos lehet egy lány kutyaneveket tartalmazó lista amikor nevet szeretne adni kedvencének. Látogasson el a www.nemharapok.hu weboldalra, ahol kedvére inspirálódhat, válogathat a nevek közül. Sokszor sokat segít, ha utána olvasunk mielőtt döntést hoznánk.