Az infrapanel.eu nagy választékkal várja

Nagy választékkal és kedvezményes árakkal várjuk a webáruházunkban, vagy személyesen Budapesten, ahol megtekintheti a kínálatunkat. Az infrapanel egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így webáruházunkban is egyre többen érdeklődnek utána. Mivel ez az egyik legnépszerűbb fűtési alternatíva, érdemes ezt választani. Mivel számtalan előnye van, ezért érdemes bővebben tájékozódni róla.

Infrapanel áruház Önnek megfelelő minőségű és teljesítményű infrapaneleket kínál. A panelek kiválasztása nagyban függ a lakás hőigényétől, és annak szigetelésétől. Egy bizonyos lakás panel szükséglete sokban számít a hőszigetelésétől, melyek kiszámításában a szakembereink készségesen segítenek. Ha szeretné tudni az egyes helyiségek energia szükségletét, akkor érdemes ellátogatni az infrapanel.eu webáruházba, ahol a kalkulátor segítségével könnyedén ki tudja ezt számolni. Arra viszont felhívjuk a figyelmét, hogy ez mindössze egy irányadó szám. Pontos számokért érdemes konzultálni egy szakértővel. Az infrapanelek lapos fűtőtestek, melyek akár falra, mennyezetre, de kisebb panelek esetén az íróasztal vagy a munkapult alá is szerelhetők, így növelve a komfort érzetet. Az infrapanelek könnyen felszerelhetők és csak elektromos áramot igényelnek a működtetésükhöz. Az infrapaneles fűtés az egyik legkorszerűbb technológia, mely akár olyan dizájn elemekben is elrejthető, mint egy tükör vagy egy kép, így akár teljesen észrevétlenül olvad be a környezetbe. Telepítési költségük is rendkívül alacsony, kivéve, ha rögtön napelemes rendszerbe is befektetünk. Abban az esetben a megindulás nagyobb összeget igényel, de későbbiekben minimálisra csökkenhet a fűtésszámlánk.

Infrapanel
Infrapanel

Infrapanel számos előnnyel

Abban az esetben a megindulás nagyobb összeget igényel, de későbbiekben minimálisra csökkenhet a fűtésszámlánk. Kiváló megoldás lehet a mindennapokra és akár hétvégi házak fűtésénél is. Némely panelek mozgathatóak, így magunkkal vihetjük, olyan helyre melyek nem rendelkeznek fűtéssel. Az infrapanel fogyasztását nehéz megmondani, hisz minden embernek más a hőigénye. Sokban függ a kívánt hőmérséklettől, a lakás szigetelésétől, annak nagyságától és a külső hőmérséklettől is. Az infrapaneles fűtés tökétes kiegészítő fűtés lehet kisebb helyiségekben ahol nincs hely más fűtés alkalmazására. Egész otthonunk fűtése is megoldható az infrapanelek fűtésével, ebben az esetben nagyon fontos a pontos kiszámolás a szükséges panelek számáról. Bármilyen információval kapcsolatban forduljon az ügyfélszolgálathoz, melyet a +36-30/879-4403 telefonszámon ér el.