Azonnal, fogtömés szolgáltatás

A fog kitöltése magában foglalja a fog elpusztult vagy sérült részének eltávolítását. Ezt a helyet utólag olyan anyaggal töltik meg, amely megvédi a további sérülésektől. A tömés helyreállítja a fog funkcionalitását és esztétikáját is.

Azonnal, fogtömés a budapestdental.hu weboldalon, ezért ha olcsó de megbízható fogorvost keres, akkor itt a helye nálunk. A töltetek készülhetnek kompozit gyantából, ezüst amalgámból, aranyból, porcelánból vagy üvegionomerből. Ezen anyagok mindegyikének megvannak a maga egyedi érdemei. Függetlenül a fogpótlás típusától, amelyet Ön és fogorvosa optimálisnak talál a szájához, a fogszuvasodás proaktív kezelése nagyban hozzájárul a fogak és az íny integritásának megőrzéséhez. Általános tévhit, hogy a fogtömések csak fogszuvasodás esetén hasznosak. Bár a töméseket általában a fogak azon részén alkalmazzák, ahol a szuvasodás bekövetkezett, ezek további célokat is szolgálnak. A fogtöméseket a törött és repedezett fogak javítására is használják. Válasszon öntött aranyból vagy porcelánból készült töltelékeket, és ezek 15 éven keresztül is megmaradnak. Valójában néhány ilyen tömés még tovább tart ennél. A mai tömések nagyon ellenállnak a korróziónak. Habár egy kicsit többet fizet egy olyan tömésért, amely két évtizeden át tart fenn, ez hosszú ideig védi a fogát, és felbecsülhetetlen nyugalmat biztosít.

A kompozit gyantából készült fogtömések optimálisak azok számára, akik foglalkoznak a fog esztétikájával. A kompozit gyantatömések tökéletesen összeolvadnak a többi foggal. Tehát ne aggódjon a töltelék kinézete miatt. Senki sem fogja tudni elmondani, hogy töltelék van a szájában. Néhány tömés, például az üvegionomer változat fluoridot bocsát ki, hogy megvédje a fogat a további szuvasodástól és károsodástól. Ezt a típusú töltést általában olyan esetekben használják, amikor a fogíny alatt bomlás következik be.  Amennyiben többet tudna meg erről keresse fel a budapestdental.hu weboldalt.