Belföldi költöztetés, fuvarozás és szállítás

A költözés mindig sok bajjal jár és nagyon fárasztó. A gyorsabb és stressz mentes költözés érdekében, legjobb, ha igényeljük egy fuvarozó cég szolgáltatásait. Rakodóink több éves gyakorlattal rendelkeznek, képzettek mindenféle tárgy szállításában, a bútorok szét- és összeszerelésében egyaránt.

Belföldi költöztetés, fuvarozás és szállítás kedvező áron az Unió Teher vállalkozással. Mi vállaljuk magánszemélyek, illetve vállalkozások költöztetését, valamint igény szerint minden tárgy csomagolását, a bútorok, ki- és beszerelését. Szolgáltatásainkon belül, igyekszünk ügyfeleinknek minden igényét kielégíteni. Nagy figyelmet fordítunk főleg a lakossági költöztetésre, fuvarozásra és szállításra. Tehergépjárműveink vásárlásánál pont ezt tartottuk szem előtt, és kimondottan erre megfelelő eszközökkel szereltük fel őket. Ezekben minden eszköz megtalálható, például gurtni, szállítókocsi, akkus csavarozó, ragasztószalag, zsugorfólia, paplan, pléd, kartonlemezek, a rögzítéshez hevederek, spaniferek. Képesek vagyunk a kisebb és a nagyobb munkák elvégzésére is, akár 6-8fős csapatunk is áll ügyfeleink szolgálatára.

Mi azt tartjuk szem előtt, hogy megrendelőink az elvégzett munkánkkal meg legyenek elégedve, és ha szükségük van egy költöztetőre, újra minket válasszanak. Az év minden napján erre törekszünk, igyekszünk a költözést és a szállítást zökkenőmentesen végezni. Ha felkeltettük érdeklődését, esetleg szüksége lenne egy megbízható költöztető vagy fuvarozó cégre, hívjon bennünket a +36 30 651 8023-as telefonszámon, vagy írjon az unioteher@gmail.com e-mail címre. Egyéb részleteket megtudhat, ha ellátogat az unioteher.hu weboldalra, ahol megismerkedhet a költöztetésen kívül egyéb szolgáltatásainkkal is.