Bosch Car Szerviz Szeged

A szegedi Bosch Car Service tagja a 15 ezer legjobb autószerelő műhelynek hiszen egyike a legnagyobb minősített márkafüggetlen hálózatnak, és ez a hálózat Hamburgban jött létre 1921-ben egy műhelyben, amelyet Robert Bosch nyitott meg. A Bosch vállalat azóta is vezér szerepet tölt be az autóvillamosságban a folyamatos innovációnak illetve magas minőségnek köszönhetően.

A Bosch Car Szerviz Szeged városában a legkedveltebb szerviz, hiszen itt a műszaki vizsgát is egy szempillantás alatt elvégzik, hiszen a raktárról már azonnal fel lehet használni az alkatrészeket, és ez a Bosch Car Service egyik legfontosabb előnye más műhelyekkel szemben. A Bosch autószervizt két céllal hozták létre: az egyik az, hogy magas minőségű szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleinknek, a másik pedig, hogy a Bosch gyártmányainak egy igen stabil fogyasztói háttere lehessen. A Bosch a kezdetektől fogva azért alakult meg, hogy kifogástalan minőségű alkatrészeket gyártsanak, amelyek a gépkocsik megfelelő működéséhez elengedhetetlenek. A legelső alkatrészek a Bosch-nál a dinamó illetve az akkumulátor voltak, majd később gyártottak már generátort, illetve önindítót is.

Mára a személygépkocsik tele vannak számítógép által vezérelt elektronikus berendezésekkel, amelyeknek a karbantartása szakértelmet és tapasztalatot igényel.  Amennyiben többet szeretne megtudni a Bosch Car Service-ről, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu weboldalt, ahol bővebb leírást olvashat majd a Bosch Car Szerviz termékeiről és szolgáltatásairól is. Ha további kérdései lennének, arra is van lehetősége, hogy feltegye ezeket nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444-es telefonszámot.