Csomagszállítás Budapesten is

Csomagszállító cégünk mindig arra törekszik minden meglévő és leendő ügyfelünk elégedett legyen szolgáltatásainkkal, és mindig tudjanak ránk számítani. Az, hogy mindig időben és sértetlenül szállítjuk a küldeményeket nem egy elvárás, hanem már egy alapszolgáltatás, és magunkkal szemben is egy alapkövetelmény.

Csomagszállítás Budapest környékén kedvezményes áron csakis a mixpakk.hu weboldalon elérhető. Magyarország területén bárhol egy munkanapos határidővel szállítjuk a csomagokat. A csomagfelvétel mindig egy meghatározott helyen és időben történik, a következő napon pedig már biztosítjuk is a pontos és villámgyors kézbesítést. Minden csomag egy egyedi vonalkódos csomagcímkét kap, ami alapján le lehet nyomozni, hogy a csomag éppen merre jár. Amennyiben ön Budapest területére szeretne csomagot küldeni, csomagja gyűjtőszállítással kerül kiszállításra, ami alacsonyabb árakat jelent a megszokott magas minőség mellett. Egy csomag maximum 40 kg súlyú lehet, hossza pedig 140 cm lehet.

Alapszolgáltatásaink közé tartozik a háztól házig szállítás, az egy munkanapos határidő, a következő napon az utánvét kifizetésének lehetősége, a csomagok elektronikus nyomhonkövetése, sikertelen kézbesítés esetén másodszori küldés díjtalanul stb. Amennyiben többet szeretne megtudni futárszolgálatunkról, mindenképp érdemes fellátogatni weboldalunkat a mixpakk.hu-t, hiszen itt minden szolgáltatásról talál pontos leírást is. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 407 66 55 telefonszámot és minden kedves érdeklődő rendelkezésére állunk. Vegye igénybe ön is szolgáltatásainkat ha magas szintű, megbízható kézbesítést szeretne alacsony árakon!