Csoportos utasbiztosítás az Axa-assistance-nél!

A csoportos utazási biztosítás általában ugyanazzal a fedezettel jár, mint amit elvárhatna egy utazási kötvénytől magánszemélyek esetében, de nagyobb számú ember számára. Ilyenek például a törlés, a poggyász, az orvosi vészhelyzetek és az elveszett pénz vagy vagyon biztosításai. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Csoportos utasbiztosítás vár az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá szuper árakkal és minőségi biztosításokkal egy nyugodt és pihentető utazásért. Ne feledje azonban, hogy ha csoportos üdülési biztosítási kötvényt vásárol, fontos elolvasnia a biztosítás feltételeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fedezi-e minden olyan tevékenységét, amelyben részt kíván venni. Vízi sportok – mint pl. búvárkodás, kajakozás és jet-ski – néha kizárást jelentenek, ezért szükség lehet egy külön biztosítás megvásárlására, amely fedezetet nyújt Önnek ezen a területen. Lehet, hogy ezt a kiegészítő fedezetet magától értetődően megkapja egy csoportos biztosítás alapján, és mivel nagyobb számú embernek nyújt fedezetet, további előnyöket, például nagyobb mennyiségű poggyász fedezetet kaphat, mint amennyi önálló utazási biztosítás esetén járna.

A csoportos utazási termék megvásárlása előtt gondosan ellenőriznie kell az irányelv részleteit, és meg kell győződnie arról, hogy a biztosításban szereplő minden ember ismeri a kizárásokat is, hogy ne legyenek csúnya meglepetések, ha bármi gond adódik. Amennyiben többet tudna meg a biztosításokról és az árakról, látogassa fel az axa-assistance.hu weboldalt ahol megtalálhatja a teljes csoportos utazási biztosítás leírást és fellelheti majd az utasbiztosítás kalkulátort is, amivel könnyebb lesz a számolás. Kérdések felmerülésével forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz.