Ditec ipari kapu

A jó vállalkozás egyik alapja a megfelelő eszköz. Egyértelmű, hogy a nyílászárók is ebbe a kategóriába tartoznak, hiszen egy jól működő kapu nélkül akár az egész cég megbénulhat. A méltán elismert minőségű Ditec ipari kapu kiváló alternatívát kínál megbízható, időtálló és stílusos kivitelével.

A Ditec márkanév már évtizedek óta készít színvonalas automata ajtókat és kapukat. Az ISO 9001 minősítéssel rendelkező gyártó az ipari kapu megoldások terén is képes a felső szintet képviselni. Termékei világviszonylatban keresettek, hazánkban is már több mint húsz éve jelen vannak. Ez idő alatt teljes mértékben megbizonyosodhattunk arról, hogy a Ditec ipari kapu pont azt nyújtja, amire az Ön cégének szüksége van.

Hőszigetelt Ditec ipari kapu ablakokkal
Hőszigetelt Ditec ipari kapu ablakokkal

Legyen szó akár egészen nagyméretű nyílásokról, a korszerű Ditec ipari kapu lehetőséget kínál egészen hét méter szélességig és hat méteres magasságig a tökéletes megoldásra. A szekcionált ipari kapu működési elvének és a gondos kivitelezésnek köszönhetően, a Ditec ipari kapu nem gátolja a nyílás két oldalán, illetve a nyíláson áthaladó forgalmat, illetve tárolást. Az ipari kapuk lamellái ugyanis felfelé nyitódnak és egyszerűen besiklanak a mennyezet alá. Ezt az előre megépített sínrendszer képes biztosítani. A megfelelő anyagválasztásnak, valamint a nagy szakértelemnek köszönhetően a Ditec ipari kapu csendes és könnyed mozgású kivitelben készül. Az időtállóságot a tartós anyagok mellett a precíz felületvédelem is – melynek alapja a horganyozás – garantálja.

Ditec ipari kapu bármilyen egyedi színben
Ditec ipari kapu bármilyen egyedi színben

A kiváló használhatóságot tovább erősítik a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatok gyakorlatba való átültetése. A hőszigetelt Ditec ipari kapu nem csak szebbé teszi vállalkozását, de alkalmazása gazdaságos is. Ilyen az ipari kapu energiatakarékosságának alapjául szolgáló 40 mm-es környezetbarát hőszigetelés, amely – tekintve az olykor nagy felületet – jelentősen képes csökkenteni a fűtéshez vagy éppen hűtéshez szükséges energiaköltségeket. A Ditec ipari kapu biztonságos is. A kapu működésekor többféle védelmi mechanizmus is védi az Ön épségét. A legfontosabbak között kell említeni a rugótörés-biztosítást, illetve a lezuhanás gátlót, amely egy véletlen törés esetében is megvéd a kapu lezuhanásától. Az ujjbecsípődés és az oldalsó benyúlás elleni védelem is alapnak tekinthető. A biztonsági fotocella, valamint az előfutó él védelem pedig nem csak a testi épséget, de az értékeket is védi a rácsukódás ellen.

Emelt sínvezetésű Ditec ipari kapuk belülről
Emelt sínvezetésű Ditec ipari kapuk belülről

A Ditec cégnél is tudják, hogy a kiváló minőség mellett a megjelenés is nagyon fontos. Ennek köszönhetően a Ditec ipari kapu többféle színben, mintázattal és kialakítással is rendelhető, hogy az leginkább alkalmazkodjon az Ön vállalkozásához. Nem jelentenek problémát az extra méretek sem. A többféle sínvezetés pedig lehetővé teszi, hogy a Ditec ipari kapuk szinte bármilyen épületkialakítás esetén beépíthető legyenek. A megjelenés, illetve a funkciók tovább is fokozhatók olyan kiegészítőkkel, mint a különféle bevilágító ablakok vagy a személyátjáró.

Ha Önnek is fontos a megbízhatóság és a tartós kivitel, akkor svéd minőségű Ditec ipari kapu rendszerek a legjobb választás vállalkozása számára.

Vélemény, hozzászólás?