Ecser fatelep

A Gulyás-Fa Kft. üllői fatelepéről szállít Ecserre tűzifát, brikettet, lambériát, deszkát, olyan  építkezéshez szükséges faanyagokat mint pl. staffni, deszka, OSB lapok, gerenda és a Gulyás-Fa Kft. által egyedileg gyártott kiváló minőségű rétegragasztott gerenda.

Faáruinkat igény szerint vágjuk, szárító kamráinkban szárítjuk, gomba és rovargátlóval  kezeljük. Fatelepünkön csakis a legjobb minőségű faterméket rendelheti meg Ecserre fatelep, akciós áron.  Amennyiben építkezik, vegye igénybe faasztalosi szolgáltatásainkat is. Faáru mellett lazúrokat, festékeket és szigetelőanyagot forgalmazunk nagy mennyiségben és választékban. Látogasson el a www.gulyasfa.hu weboldalra és vegye fel velünk telefonon vagy online a kapcsolatot. Fatermékek és építészeti kivitelezés. Ecserhez legközelebb lévő óriás fatelep ahol mindent megtalál. Szakembereink minden kérdésére válaszolnak és igény szerint ellátják tanácsokkal. Magánszemélyek mellett vállaljuk fatelepek kiszolgálását is.

Fejlett logisztikai rendszerünk segítségével az ország bármely pontjára szállítunk ki megbízhatóan minőségi faárut. Amennyiben megbízható és pontos beszerzőre van szüksége ne habozzon! Gépparkunk az ön rendelkezésére áll. Rönkfűrészelésre van szüksége? Vagy raklap elemekre? Nálunk jó helyen jár! Ne feledje szállítunk az ország bármely fontjára, így Ecserre és a környező városokba faárut. Írja be keresőjébe az Ecser fatelep szót és keresse a Gulyás-Fa Kft. www.gulyasfa.hu oldalt. Hatalmas kínálatunkból néhány terméket mutatunk csak be oldalunkon. Ezeken kívül számos más kiváló faterméket és építési terméket talál személyesen fatelepünkön. Amennyiben nem biztos a dolgában hívja a fatelep ügyfélszolgálatát. Várjuk szeretettel a Gulyás-Fa fatelepen ecserről.