Elengedhetetlen kéziszerszámok az autóban

Sajnos sosem lehet tudni, hogy mikor következik be valamilyen probléma az autóban. Éppen ezért jobb felkészültnek lenni és néhány hasznos kéziszerszámot az autóban tárolni, amiknek nagy hasznát lehet venni nehéz időkben! Az alábbiakban eláruljuk, melyek a legfontosabb alapdarabok!

Kéziszerszámok bizonyos helyzetekben igazán jól jönnek, mivel az ördög sosem alaszik, így bármikor történhet valamilyen meghibásodás, amihez nem árt, ha rendelkezésre állnak a szükséges szerszámok. Az egyik alapdarab, mely egy lelkes ezermester szerszámosládájából sem hiányozhat, de amatőrök is hasznát vehetik, az a csavarkulcs még hozzá többféle méretben. A villáskulcsok szintén nagyon hasznosak, különösen abban az esetben, ha állítható fejjel rendelkezőt vásárol, amit a legkülönfélébb méretcsavarok és anyák kicsavarozására is kiválóan használhat. A villáskulcsok a csavarok és az anyák meghúzására és kioldására valók. Ha egy alkatrészt csak nagyon nehezen tud elérni és a csavart úgy kell meghúzni, akkor érdemes a gyertyakulcsot használni, mely kevésbé ismert, ám nagyon hasznos kéziszerszám. A csőkulcs sem túl ismert, de küllemében a villáskulcsra hajaz.

Talán mondanunk sem kell, hogy a csavarhúzó is kötelező darab, melynek vásárlásakor arra kell ügyelni, hogy megfelelő méretű és típusú heggyel rendelkezzen. Akár többfélét is be lehet szerezni, de az az igazán praktikus, ha olyat választ, melynek feje cserélhető. Még egy nagyon hasznos szerszám, mely nem hiányozhat az autóból, az pedig a frázisceruza, mely a hálózati feszültség meglétének ellenőrzésére való. Ha szeretne még többet megtudni a témában vagy be akarja szerezni az előbb említett kéziszerszámokat, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tekintse meg a kínálatot!