Élményfestés – Merj belevágni!

Sokan vannak, akik szívesen alkotnának, csinálnának valami kreatív dolgot, de mivel nem tartják magukat elég tehetségesnek, így inkább letesznek róla. Ha te is szívesen alkotnál, azonban nem tartod magad tehetségesnek, akkor neked az Alkotás utca való!

Élményfestés által valóban igazi élmény lesz az alkotás. Ha szívesen alkotnál, viszont úgy érzed labdába sem rúghatsz a művészek mellett, ráadásul az iskolában is a melletted ülő rajza mindig jobban sikerült, akkor sem kell csüggednek, ugyanis te is tudsz valódi műalkotást létrehozni, még hozzá profi instruktorok segítségével. Az Alkotás utcában három órás élményfestés keretében elkészíthetsz egy látványos képet. Az sem jelent problémát, ha utoljára általános iskolában ragadtál ecsetet, ugyanis képed így is el fogod tudni készíteni. Mindössze egy nagy adag lelkesedésre van szükséged. A három órás alkotás végén csodás alkotás lesz az eredmény. Ha alkotni szeretnél, de nincs meg hozzá kellő önbizalmad, akkor érdemes az Alkotás utca élményfestését választanod!

Alkotásutca – Készítsd el saját képed!

Ha szívesen készítenéd el saját képed, akkor érdemes ellátogatni az alkotasutca.hu weboldalra, ahol megtekintheted megfesthető képeket, valamint, hogy hol és mikor tudsz részt venni az élményfestésen. Az elkészült remekművet természetesen megtarthatod, sőt akár oda is ajándékozhatod egy ismerősödnek. Hidd el, te is meg fogsz lepődni a végeredményen. Érdemes egy barátod, ismerősöd is elhívni és osztozni vele az élményen. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az alkotasutca.hu weboldalra, ahol megtekintheted az elkészíthető képeket, ezenkívül az ajándékutalványok kapcsán is bővebb információkhoz juthatsz! Fedezd fel te is a benned rejlő művészt!