Építkezik? A gurulós állvány segít!

Az építkezések, felújítások alatt rengeteg rejtett költségbe ütközhetünk, melyet sokszor újabbnál újabb szakemberek által tudunk csak megoldani. Ám abban az esetben, ha egyes dolgokat magunk szeretnénk megoldani, arra az esetre nyújtunk mi segítséget.

Gurulós állványok építését és bérbeadását is megtalálja a www.stabilepito.hu weboldalára kattintva. Nagy belmagassággal rendelkező csarnokok, garázsok vagy más épületek belső tereinek, mennyezetének illetve oldalfali munkálataihoz, szinte nélkülözhetetlen a gurulós állvány használata. Mivel ez bizonyul az egyik leggazdaságosabb megoldásnak. Nagyon könnyen mozgatható és szállítható. A gyors munkavégzéshez könnyű szerkezetű ám stabil eszközökre van szükség, melyek megkönnyítik, de ettől függetlenül biztonságossá teszik a munkát. Leginkább, olyan helyeken ajánlott a használata a gurulós állványoknak, ahol a terep erre alkalmas és semmi nem korlátozza a mozgásban. Fontos, hogy a munka helyszíne vízszintes és egyenletes is legyen egyszerre.

A maximális biztonság érdekében a legtöbb esetben még plusz támasztékokat vagy fali függesztéseket szoktak alkalmazni. Az effajta állványok kültéren és beltéren is egyaránt alkalmazhatóak. ám a megfelelő állvány kiválasztásánál figyelme kell vennünk, hogy a munkaterület milyen környezetei hatásoknak van kitéve. Az állványzat összeállításánál mindig elsődleges szempont, hogy mindig az adott helyszínhez és burkolathoz, leginkább alkalmas megoldást válasszuk. Mindig figyelembe kell vennünk a kerekek terhelhetőségét. A különleges kialakítású fékezhető kerekekkel ellátott állványok lépcsőzetes terepen is alkalmazhatóak. Keressen fel bennünket Budapesten a Régivám utca 37-es szám alatt, illetve a 0620-936-2536-os telefonszámon.