Focis ágynemű puha pamut anyagból, lelkes sportrajongóknak!

A foci örök és szerintem az ágynemű is. Amíg világ a világ, ágyneműt használni fogunk. Valami rémes fantazmagória folytán tudom csak elképzelni, hogy ezer év múlva valamilyen más világ lesz itt és többek között ágyneműhasználat nélkül élnek majd az emberek. Ebbe viszont még belegondolni is rossz, úgyhogy kanyarodjunk inkább vissza 2021-be.

2020 egy nagyon furcsa, eddig elképzelhetetlennek tartott év volt és úgy tűnik, 2021 sem lesz másmilyen. A home office és az online oktatás időszaka ez, az okok ugye ismertek, nem is szívesen írnék most erről. Inkább arról témázok egy kicsit, hogy az otthon töltött karantén időszakban hogyan tudjuk fokozni a kényelmet és hogyan deríthetjük jobb kedvre például az iskolás gyermekeket. Nem elég, hogy tél van, hideg van, napsütést alig tapasztalunk, még otthon is kell maradni. Viszont ha olyan környezetet teremtünk, ahol jól érezzük magunkat, akkor sokkal-sokkal kellemesebb, elviselhetőbb ez a szituáció. Lássuk csak mit tehetünk?

Ágynemű
Ágynemű
  • Mivel többet tartózkodunk otthon, biztosítsuk be magunkat puha, meleg szőnyegekkel, plédekkel, takarókkal. A tél, a hideg, a pandémia és ez az állapot jóval elviselhetőbb, egy biztonságos, szerető otthon környezetében. Home office-nak berendezett dolgozó szobánkban nyugodtan dolgozhatunk egy puha plüss pléddel betakarózva Akár még a vastag shaggy szőnyegen is.
  • A gyermekekre különös figyelmet kell fordítanunk. Ők is többet vannak most otthon, legyen a kis kuckójuk minél szerethetőbb és biztonságot nyújtóbb. A fiúk általában lelkes focirajongók. Egy szép és vagány focis ágynemű jó kedvre hangolja őket. A focis ágynemű mellé beszerezhetünk egy szép focis szőnyeget is. Ha már lúd, legyen kövér! FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus és még sok-sok világhírű focicsapat van, akikért gyermekeink boldog szívvel szurkolnak.
  • A lányok, legyenek óvodások, vagy már iskolások, szintén szeretik a szép ágyneműket, a meleg lakástextileket. Az ő szobájukat is tündöklővé és meseszéppé varázsolhatjuk, hogy minél kevésbé vegyenek tudomást a világban zajló kedvezőtlen eseményekről. Nekik is szebbnél-szebb pihe-puha pamut ágyneműket vásárolhatunk, amik megnyugtatják őket. Ahogy a fiúknak a focis ágynemű, a lányoknak a hercegnős ágynemű, az unikornisos rózsaszín ágynemű, Minnie ágynemű és még sokan vannak, akiket nagyon szeretnek.

Minden helyzetből igyekeznünk kell kihozni a legjobbat. Egy szép otthon megteremtése ösztönösen bennünk van. Kívánok ehhez mindenkinek sok kreatív vidámságot és örömöt.