Ford olaj eladása kedvezményes áron!

A Ford motorolaj nem egy külön márka, hanem azokat az olajokat foglalja magában, amelyeket a Ford gyártó is használ a gyári modellekben. A Ford motorolajok között van olyan, amely kifejezetten benzinüzemű autókhoz való, valamint van olyan is, amelyet pedig dízelautókban szokás használni. A Ford olajok tehát motorspecifikusak, vagyis külön olajfajta van például a Ford Focus típuson belül is.

A minőségi Ford olaj félig, vagy teljesen szintetikus, a megfelelő olaj kiválasztásánál arra is érdemes odafigyelni, hogy mi az évjárata, és a motor korára is oda kell figyelni, hiszen egy idősebb motorhoz más olajat ajánlanak, mint egy újabb motorhoz. 2013-ban a Ford művek új motorolaj szabványt hoztak létre a saját gyártmányaihoz. Minden 2009 után gyártott Ford modellhez ezeket az olajakat ajánlja. A gyár ajánlásait pedig illik komolyan venni, mert például a 2.2 Duratorq motorral rendelkező Ford Transit az új M2C913-D motorolaj használható. A Ford gyári motorolaj 5W30 például egy magas teljesítményszintű szintetikus motorolaj, amely ráadásul üzemanyag takarékos is.

A motor teljesítménye megőrizhető ha ezt a motorolajat használja, valamint a káros-anyag kibocsájtást is megelőzheti, és a motor élettartama is növekedhet. A motorolaj most kapható 1 literes, illetve 5 literes kiszerelésben is 28% leárazással, és akár 1 munkanap alatt be tudjuk szerezni önnek. Amennyiben további részleteket szeretne olvasni a Ford motorolajokról, mindenképp keresse fel weboldalunkat az alkatrszek.hu-t, itt a Ford olajokon kívül bármilyen más autóalkatrészt is megtalál. Ha kérdéseket tenne fel valamelyik termékkel kapcsolatban, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és mi felvesszük önnel a kapcsolatot.