Fossil karórák webáruháza

A Fossil karórák igazi amerikai stílusúak, tehát nem csoda, hogy a kiegészítők terén hódolnak. A karórákat a trendek, a megújulás és a divat jellemzi, ezzel pedig ötvöződnek a hagyományos vonalak. A legnagyobb sztárok is büszkén és bátran viselik ezeket a minőségi órákat, amelyek nemcsak elegáns alkalmakkor, de akár sporteseményeken is viselhetőek.

A fossil karóra márkája Tom Kartsotis nevéhez fűződik, aki testvére javaslatára indította el ezt a márkát, amely már olyan régóta világhírű. Az órák kevés költségvetéssel készülnek, viszont mégis rendkívüli minőségűk. A női karórák közül kiemelkedik a Fossil Riley karóra, amely ötvözi a kék és rozé arany árnyalatokat. Szerkezete rozé arany tónusú, körben pedig cirkónia kővel berakott. Mutatói éjjel világítanak, szíja bőrből készült és sötétkék. Egy másik szép és nőies fossil karóra a Fossil Virginia, amely cirkónia kődíszítéssel rendelkezik, szerkezete kéttónusú ezüst, szíja pedig kék betétes márvány. Ez az elbűvölő karóra kifejezetten elegáns alkalmakhoz ajánlott.

A férfi karórák közül a Fossil Grant emelkedik ki, amely fekete bő szíjjal rendelkezik, fekete számlappal, és most egy fekete bőr karkötő is jár hozzá. Ez a karóra akár sportosabb, akár mindennapi eseményekhez is jól használható és kényelmes viselet lehet. A Fossil Townsman karóra a divat és az elegancia megtestesítője, barna bőr szíjjal rendelkezik, számlapja pedig világos barna. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a karórákról, vagy átböngészné a teljes Fossil készletet, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, a divatorak-webaruhaza.hu-t. Kérdéseivel forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@divatorak-webaruhaza.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 383 1351 telefonszámot, és embereink készségesen válaszolnak minden kedves vásárlónk kérdéseire.

Vélemény, hozzászólás?