GPS

GPS a megszokottnál több előnnyel

A többség hosszabb utazások során veszi elő a GPS-t, hogy könnyebben megtalálja a kijelölt desztinációt. A GPS azonban ennél jóval többet tud nyújtani és az üzleti életben való sikerekhez is hozzásegítheti. Az X-GPS System Zrt olyan innovatív megoldásokat nyújt a megrendelők számára, melyekkel pontosan láthatja az ügyfél, hogy vállalkozásában alkalmazott gépjárművei, rakományai adott időben épp hol tartozkodnak, megfelelő útvonalon haladnak-e, illetve az üzemanyag fogyasztásról is tiszta képet kap.

GPS alkalmazásával jóval egyszerűbbé válnak a mindennapok, ráadásul vállalkozásában is komoly változások állhatnak be! Azoknak a cégeknek, melyek tulajdonában több gépjármű is megtalálható, érdemes tisztában lenni vele, hogy mely gépjármű hol jár adott időben. Az X-GPS Ssystem Zrt X-MONITOR rendszerének köszönhetően valós időben tudja követni a gépjárműveket a GPS nyomkövető adatai alapján. A jövő GPS flotta kezelőjének hála az Ön igényeire szabott rendszert kap kézhez, mely segíthet vállalkozása felvirágoztatásában, a költségek racionalizálásában. Az átlátható statisztikák és elemzések, modern, nagy pontosságú térképek segítségével a flottakövetés ettől kezdve gyerekjátékká válik. A GPS használatával a hatékony üzemeltetés megvalósul, hiszen pontosan tudni fogja, hogy adott pillanatban hol tartozkodnak a cég gépjárművei, letértek-e az útvonalukról, valamint az üzemanyaggal kapcsolatos információkkal is naprakész lesz.

Ha a vállalkozásában vannak gépjárművek, akkor érdemes igénybe venni az X-GPS System Zrt szolgáltatásait. Az online flottakövetés szolgáltatásnak köszönhetően teljes mértékben tisztába kerülhet a gépjárműveket érintő információkkal. A szolgáltatás azt is felfedi, ha esetleg kilométer, üzemidő vagy üzemanyag visszaélésekre kerülne sor. A szolgáltatásnak köszönhetően POI pontokat és Geofence területeket hozhat létre, mely azért előnyös, mert így értesítést kap, ha a gépjármű a kijelölt területre lép vagy épp elhagyja azt. A mai felgyorsult világban a naprakész, sőt percre kész információnak különösen nagy jelentősége van. A GPS szolgáltatás hamar beváltja a hozzá fűzött reményeket, sőt további előnyökkel is jár használata. Egy biztos, nem fogja megbánni, ha az X-GPS System Zrt szolgáltatásait igénybe veszi, csak amiatt bánkódik majd, hogy miért nem tette meg korábban!