Hajfesték és egyéb szépségcikkek rendelése

A bőrének tónusa, a szemének színe, valamint a hajszínének célja olyan tényezők, amelyeket figyelembe kell venni, mielőtt árnyalatot választana egy hajszíntáblázatból. A hajfestékekről bővebben weboldalunkon olvashat.

Hajfesték kapható széles kínálatban a szepsegcikk.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és mindent megtalál a hajfestékekről, ráadásul termékeink árát is megtekintheti. A világosabb haj fehérítést jelent, ami további esetleges hajkárosodást hoz magával. Ebben az esetben döntő fontosságú, hogy ismerje a fehérítés folyamatát és a haj ápolásának folyamatát. Tekintettel arra, hogy a legtöbb ember haja a barna hajszíntartományon belül van, nem valószínű, hogy sötétíteni akarja a haját. Hacsak nem világos színűre színezték, ebben az esetben tudnia kell a megfelelő időt a haj átszínezésére. A hajszín hajlamos az elhalványulásra és a fakóságra, mindegy hogy természetes vagy festett. Két árnyalattal világosabb, vagy babylights (azaz nagyon lágy melírozás) hozzáadása egy módszer a hajszín fokozására. Az ősz hajat állandó hajfestékkel fedheti le, hogy megfeleljen a feje többi részének, vagy ideiglenes hajfestékkel foltozhatja, így a sötétebb haj kiemelkedőnek tűnik.

A melír nagyszerű módja annak, hogy mélységet és méretet adjanak a laposnak tűnő hajhoz. A vörös, réz és arany melír gyönyörűen működik a fekete és a sötétbarna hajszínnel. Forduljon szakszerű segítséghez amikor árnyalatokat választ a haj színskálájáról a megfelelő színpaletta érdekében. Az epidermisz alá rejtett bőrrétegek „meleg” vagy „hűvös” árnyalatot kölcsönöznek arcszínének, ehhez kell megfelelő hajszínt választani. Általános a tévhit, miszerint a világos bőrszínek hűvös, a sötét bőrűek pedig meleg színek passzolnak. Az igazság az, hogy minden bőrszínnek meleg, hűvös vagy semleges színe lehet. Amennyiben hajfestéket keres kattintson a szepsegcikk.hu-ra.