Hegyikristály vásárlása kedvezményesen

A hematit hegyikristályt gyakran használják gyógyító terápiás karkötőként, és kétségtelen, hogy sok pozitív megjegyzést fog kapni viselése során emiatt pedig jobb közérzete és hangulata lehet. A hematit Hegyikristály karkötő részt vesz a memória javításában és a mély gondolatok kiváltásában.

Hegyikristály kedvezményes áron rendelhető az asvanyajandek.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron, ezért nézzen be hozzánk még ma és egy-két kattintással rendelhet hegyikristály karkötőt. Az ametiszt az egyik legnépszerűbb gyógyító kristály, amelyet mindenki imád viselni karkötő formában. A védelem, az önzetlenség, a nemesség, a szellemi tudatosság, a meditativitás, az egyensúly és a belső béke kristályának számít. Kiváló kő a meditációhoz és az intuíció növeléséhez. A fekete turmalin karkötők ideálisak azok számára, akik segíteni akarnak energiájuk megtisztításában. A turmalin segíthet egy központiasabb rezgés kialakításában, hogy védőpajzsot képezzen a test körül. A turmalin állítólag segít jobban megérteni, hogy kik vagyunk valójában. Ha Ön vagy valaki, akit meg akar ajándékozni, küzd az irányának kidolgozásával, akkor a turmalin a tökéletes kristály, amely segíti őket az útjuk tisztázásában.

A füstkvarc egy erős földelő kristály. Ez egy erőteljes gyógyító kvarc és energiaerősítő is, amely segít felemelni lelki energiáját. Ezenkívül a füstös kvarc karkötőknek szép színük van, ami izgatja az embereket. A füstös kvarc szépsége, hogy nemileg semleges, és férfiak és nők egyaránt viselhetik. Ráadásul a füstös kvarcnak és a gyógyító tulajdonságoknak számos előnye van. Az opálit gyöngyök és az opálit karkötők feltűnő színűek. Színkombinációjuk misztikus és jól esik rájuk nézni. Az opálit az egyik legszebb kristály karkötő, amely minden lehetséges módon csillog és ragyog. Amennyiben többet tudna meg a hegyikristályokról és ékszert rendelne keresse fel az asvanyajandek.hu weboldalt.