Helyhez szoktató csepp és kendő

A kutya megszületése után fontos, hogy rögtön elkezdjünk azon dolgozni, hogy az állatot egy bizonyos helyre szoktassuk, így a későbbiekben csakis azon a helyen fogja elvégezni a dolgát. Szakemberek kitaláltak néhány olyan eszközt, amelyek segítségével a kutya tulajdonosok sokkal gyorsabban elérik a céljukat.

Helyhez szoktató csepp és kendő napjainkban elterjedt, mivel a kutyát nevelő gazdák szívesen alkalmazzák. Mindkét eszköz segít abban, hogy a kölyökkutyák rövid idő alatt megszokják azt a helyet, ahol elvégezhetik a dolgukat. A helyhez szoktató kendő rostokból tevődik össze, így garantált, hogy csak is természetes anyagból készül, és hogy maximális felszívó hatással rendelkezik. A kutyát etetés, itatás után ajánlott a kendőre helyezni, hiszen így fogja megszokni, hogy csak a kendőn végezheti el a dolgát. Ezután a kendőt napról napra helyezze ahhoz a helyhez közelebb, ahol szeretné, hogy kutyája elvégezze a dolgát. A helyhez szoktató csepp illatának köszönhetően a kutya megtalálja azt a helyet, ahol elvégezheti a dolgát. Egy használat alkalmával 2-3 csepp olajt kell csepegtetni a kijelölt helyre, eleinte érdemes minden ürítés után csepegtetni.

Látogasson el a www.tapbar.hu weboldalra, és mindkét termékünkről bővebb információt kaphat. Tőlünk egyszerűen megrendelheti azt a terméket, amelyre önnek szüksége van. Regisztráljon oldalunkon, és alacsony áron megvásárolhatja azt a terméket, amely segít önnek abban, hogy kutyáját helyhez szoktassa. Vásároljon weboldalunkról helyhez szoktató kendőt vagy cseppet, és garantáljuk, hogy a használat során maximálisan meg lesz elégedve. Ha kérdései merültek fel, akkor bátran tárcsázza a +36 70 418 88 84 telefonszámot, és munkatársaink szívesen válaszolnak önnek.