Jatektenger.hu – Enchantimals babák

Bármelyik kislányt is kérdezzük meg, biztosan azt fogják mondani, hogy babázni jó. Ők valószínűleg csak a szórakozás részére gondolnak, azonban mi tudjuk, hogy sokkal több előnnyel jár a babázás.

Jatektenger.hu – Ha egy kislánynak szeretnénk ajándékot vásárolni, akkor az első, ami eszünkbe jut, hogy babát vásárolunk neki. Sokan nem is sejtik, de a babázás számos készséget fejleszt. Az egyik legnagyobb előnye, hogy a gyereknek segít feldolgozni az érzelmeit. Babázás közben ugyanis ki tudja engedni az olyan intenzív érzéseket, mint a frusztráció, felgyülemlett erőszak vagy feszültség. Érdemes odaülni és beszélni a gyerekkel, amikor elmélyülten babázik, mivel ekkor biztosan megosztja velünk az őt foglalkoztató dolgokat. Babázás közben a gyerek végig használja a kezét és az ujjait, így a finom motorikus, valamint a kognitív készségeket is fejleszti. Továbbá megfigyelhető, hogy már az egészen kicsi gyerekek is beszélnek a babájukhoz, így a nyelvi készségek is fejlődnek ezáltal.

Az Enchantimals babák nagyon kedves kinézetű, szerethető lány babák, néhány fiú babát is ide értve. Ezek a babák igazán különleges megjelenéssel rendelkeznek, mivel állatszerű fülük és fejdíszük van. Az Enchantimals babák különleges kapcsolatban állnak négylábú kedvenceikkel. A babák és a kis kedvencek nagyszerű szórakozást biztosítanak minden kisgyerek számára. Ezek az édes kis szerethető babák két méretben kaphatók. A normál méretűek 15,3 cm magasak, míg a nagy méretűek 30 cm-esek. Mindegyik baba színes, mintás ruhával rendelkezik, egy szóval jó rájuk nézni. Az Enchantimals babák kaphatók önállóan csomagban is, de akár szett részeként is. Bővebb információkat az Enchantimals babákról a jatektenger.hu weboldalon találhat!