Kijutós játékok a legjobb áron!

A logikai játékok és szabadulós játékok felejthetetlen élményekben gazdagítanak mindenkit, ezért érdemes szétnézni az érdekes szobák között, hiszen biztosan talál majd olyan kijutós játékot, amit ön is élvezni tudna családjával, barátaival, vagy éppen kollégáival.

Kijutós játékok széles kínálatban elérhetőek az exittheroom.hu weboldalra kattintva és itt megtalálhatja majd a teljes szabadulószoba listát, tehát lesz miből válogatni ha ön is feladványokat és logikai feladatokat szeretne megoldani miközben egy aktív tevékenységen vesz részt. Weboldalunkra kattintva  megtalálhatja a Bomb, a Mind Boggling,  a Zombie, a Prison, illetve a Madness szabadulószobákat is, amelyek titokzatos feladványokkal várnak mindenkit, és a csapatoknak csupán 60 percük lesz arra, hogy sikeres legyen a menekülés, amihez összefogásra lesz majd szükség és arra, hogy minden játékos használja a fejét. A szabadulószobák hatalmas élményt jelentenek minden játékost, ezért ha úgy érzi hogy munkahelyén csapatépítésre lenne szükség, akkor jöjjenek el valamelyik szabadulószobánkba.

Madness szabadulós játékok

A Madness szabadulószobában az lesz majd a feladat, hogy a csapat megállítson egy őrölt professzort, aki pszichiátriai kutatásokat végez, amelyek elmondása szerint ártalmatlanok, de ez természetesen nem így van. A kutatásai után még egyetlen „önkéntes” sem tért vissza, ez pedig nem ígér fényes jövőt senkinek. A szabadulószobában az lesz a cél, hogy a játékosok beszerveződjenek az önkéntesek közé és kiderítsék, hogy valójában mi az őrült professzor terve. A játékosok 60 percet kapnak majd arra, hogy sikerüljön kijutni a szobából és megakadályozzák a professzort őrült terve megvalósításában. Amennyiben további részleteket szeretne olvasni erről a szabadulószobáról, látogassa fel az exittheroom.hu weboldalt.