Különleges etikett címkék

Manapság az etikett címkéket számtalan módon és helyen alkalmazzák. Ennek megfelelően már különböző funkciókkal ellátott címkék is megtalálhatóak a kínálatban.

Etikett címke nagy választéka megtalálható a www.webshop.vonalkod.eu honlapjára látogatva. Amennyiben holnapunkon megtalálja az egyszerű fehér etiketteket is több méretben és formában, ám amennyiben valami egyedi vagy különleges kialakításra vágyik, akkor forduljon hozzánk bizalommal. A vállalatunk már több mint 19 éves fennállásának köszönhetően, magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésére. Az általános fehér címkék mellett, érdemes megtekinteni a széles színválasztékunkat, és a különleges neon színeket. A neon etikettek figyelemfelkeltőek, vidámak és egyben egyedi megjelenéssel rendelkeznek. Annak függvényében, hogy Ön milyen igényekkel rendelkezik kedvére válogathat a könnyedén eltávolítható etikettek, fagyasztható, vezetékjelölő illetve az extra erős etikettek közül.

A könnyen eltávolítható etikettek, mint ahogy a nevük is mondja, könnyedén elválnak a sima felületről zavaró és ragacsos foltok hagyása nélkül. A fagyálló etiketteket, mínusz 40C fokig alkalmazhatóak. Legfőképpen a fagyasztott élelmiszereknél szokták felhasználni őket. A vezetékjelölő etikettetek nagyban megsegíthetik az elektromos vezetékekkel való munkát. Ugyanis a különböző színeknek köszönhetően könnyedén megkülönböztethetjük őket, erre meghatározott színkód alapján használják fel őket. Az extra erős kivitel -20 és +100 C fok között alkalmazható akár kültéri vagy beltéri területen egyaránt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a +36 30 9929140-es telefonszámon. Illetve írhat nekünk az vonalkod@vonalkod.eu e-mail címre.