MarilyNails Acrylgel és Vision ecset

A MarilyNails márka hatalmas, kiváló minőségű kínálattal rendelkezik, így a körmösök előszeretettel vásárolnak a webáruházból. Ráadásul a MarilyNails sorra fejleszti ki a minőségi termékeket, melyek segítségével könnyen lépés tartható az aktuális trendekkel.

Acrylgel előnyei tagadhatatlanok, így nem csoda, hogy egyre többen vásárolják ezeket a termékeket. Az akrilgél igazán különleges, talán nem túlzás kijelenteni, hogy a körmös világba egy új dimenziót hozott el. Korábban a műköröm építésnek két módja volt, a porcelán és a zselé, a maguk hátrányával, valamint előnyeivel. Az akrilgél ennek a két anyagnak az előnyeit ötvözi. Az akrilgél rugalmas és egyben sűrű anyag, aminek előnye, hogy rendkívül egyszerű vele dolgozni. Precízen és könnyen kezelhető anyag, emellett masszív is, így sokáig megőrzi szépségét. A MarilyNails megalkotta az innovatív Vision Acrylgel családot, amely lehetővé teszi a jövőbe tekintő, modern, minőségi szalonmunkát. Emellett a Vision ecset is elérhető a kínálatban, melynek használatával gyerekjáték az esztétikus manikűr megalkotás.

A Vision ecset különlegességét az adja, hogy természetes, Kolinsky szőrből készült. Ennek köszönhetően a Vision ecset felsőkategóriás termék, amelynek szőr hossza kifejezetten alkalmas a hosszabb, nyújtó mozdulatok megvalósítására is. Az ecsetet lyukas végű, szellőzést biztosító ecset kupak védi, melynek előnye, hogy védi az ecset szőrét az esetleges deformálódástól és a befülledéstől. Az ecset tömege a hasi résznél kellő mértékű nyomóerőt biztosít, hogy az acrylgelt egyszerűen teríteni és tömöríteni lehessen. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni a MarilyNails minőségi termékei kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a marilynails.hu webáruházba és rendeld meg a termékeket!