Mennyi idő még megérkezik külföldre a várt csomag?

Manapság már nagyon sokunknak van családtagja, barátja, ismerőse külföldön. Ünnepek alkalmával, születésnapra, vagy csak figyelmesség szempontjából is küldhetünk csomagot. Ilyenkor fontos, hogy időben megérkezzen a küldött csomag.

A külföldre küldött csomagok érkezésének ideje az EU-n belül akár 2-5 nap alatt megérkezhet. Ha EU-n kívüli országba szeretnénk postázni, a világ bármely pontjára megérkezhet akár 4-11 napos határidővel. Attól függően, hogy milyen kézbesítési opciót választunk. Ma már nagyon sok futárszolgálat foglalkozik a külföldi csomagok kézbesítésével, de akár repülővel is küldhetjük a csomagunkat. Az MXP futárszolgálat Ausztriába, Romániába vagy Szlovákiába akár 2 nap alatt kézbesítheti a küldeményt. Ha Németországba vagy Csehországba szeretne küldeni csomagot, arra 3 napos határidőt ad a futárszolgálat. A külföldi csomagok szállításánál az ár a csomag nagyságának függvényében fog alakulni.

Honlapunkon megtekintheti a díjzónákat, annak függvényében, hogy melyik országba szeretné küldeni a csomagot. A külföldi csomagok kézbesítésénél számoljunk azzal, hogy esetleg vámot kell rá fizetnünk. A külföldi csomagkézbesítésnél minden esetben a feladónak kell rendezni a kézbesítés költségeit. Mint, minden csomagnál legyen szó belföldi vagy külföldi kézbesítésről megtörténhet, hogy nem kézbesítik, időben vagy egyáltalán nem kézbesítik a csomagot. Arra az esetre, mindenféleképp tartsuk meg a feladóvevény másolatát, és természetesen forduljon panaszával az ügyfélszolgálathoz. Elérhetőségeinket megtalálja weboldalunkon a www.mixpakk.hu-n, vagy érdeklődjön a +36 304076655, +36 703366029 telefonszámokon. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!