Midikotró kölcsönzés Budapest egész területén

A midikotrógépek legjobb leírása a „kevesebb néha több”. A kategória motorja akár 5% -kal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, miközben a nagyobb szervizelhetőség minimálisra csökkenti az állásidőt. A csökkentett méretek lehetővé teszik, hogy a midi kotrók szűk munkaterületeken végezhessenek munkát.

Midikotró kölcsönzés Budapest vonzáskörzetében elérhető a bestrent.info weboldalon, ezért ne habozzon, keresse fel weboldalunkat és béreljen midikotrót olcsón. Ezek a gépek többet kínálnak, mint amire számított. Több hidraulikus erő, nagyobb hatótávolság, nagyobb tér a fülkében és több lehetőség, hogy megfeleljen még több alkalmazásnak. Ez egy sokoldalú gép, amelyet kicsiben gyártanak nagy munkákhoz. Az optimalizált rendszer 9% -kal nagyobb hidraulikus erőt és 3% -kal nagyobb kitörő erőt produkál, mint az előző generációk, még nagyobb ásási erő és reakciókészség érdekében. A kotrógépek drámai módon csökkentik az üzemeltetési költségeket az egyedülálló megoldásuknak köszönhetően. Ez a rendkívül hatékony beállítás 5% -kal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a korábbi modellek.

Nincs szükség üzemanyag-elégetésre vagy időre a regeneráláshoz, és nem kell cserélni a költséges dízel-részecskeszűrőket. Az olyan funkciókkal együtt, mint az automatikus üresjárat, az alapjárati kikapcsolás és a három választható munkamód (automatikus, nehéz és sebesség prioritás) a midikotró még nagyobb gazdaságosságot kínál. A lapát mélysége és magassága megnövekedett, így az alkalmazás sokoldalúbb. A hosszabb penge fokozottabb stabilitást biztosít lejtőkön történő munkavégzés során, és lehetővé teszi a gépnek, hogy magasabb cölöpökre másszon. A szemmagasságú folyadékmérőktől és a kihúzható hűtőktől a csúszó radiátoros tisztítóhálóig és az áthelyezett biztosítékdobozig a midi kotrógépek azért épültek, hogy megkönnyítsék a használhatóságot. Amennyiben bérelne egy ilyen szuper gépet nézzen be a bestrent.info weboldalra.