Milyen feliratot gravíroztassunk a szerelemlakat felületébe?

Néha egy apró gesztus is nagyon sokat számít, főképp, amikor a párkapcsolatunkról van szó. Időnként persze ehhez komolyabb előkészületekre van szükség, ám néha elég egy spontán vacsora, vagy egy meghitt kirándulás. Amikor azonban a kötődésünket szeretnénk kifejezni, akkor nyugodtan bevethetünk ennél különlegesebb megoldásokat is.

Kiváló ötlet például egy szerelemlakat elhelyezése. Hazánkban immáron közel fél évszázada hódít ez a hagyomány, eleinte Pécs egyes utcáit borították el a párok által kirakott zárak, mára már azonban tucatnyi egyéb helyen is elérhető kifejezetten erre kialakított terület. Amennyiben úgy határozunk, mi is beállunk a szerelemlakat tulajdonosok sorába, feltétlenül tartsuk szem előtt, hogy mindenképpen egy ilyen helyszínen helyezzük el. Ellenkező esetben fennáll a veszélye, hogy valakinek a magántulajdonát megkárosítjuk és szinte biztos, hogy záros határidőn belül eltávolításra is kerül a szerelemlakat. A lehetőségek tehát adottak, ám azt nekünk kell eldöntenünk, pontosan milyen feliratot is szeretnénk a jelképen tudni.

Az erre szakosodott webáruházak, illetve üzletek természetesen a gravírozást is elvégzik, így nekünk a kivitelezéssel nem lesz további teendőnk. Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, pontosan milyen szöveg is szerepel a szerelemlakat felületén. Elsőként érdemes kiválasztani azt a modellt, ami az elképzelésünknek a leginkább megfelel. Léteznek kisebb, nagyobb kivitelek is, illetve színben, mintában is nagy szórást tapasztalhatunk. Függően attól, végül melyik szerelemlakat mellett tettük le a voksunkat, látni fogjuk, mennyi hely van a feliratozásra. Ha nem túl sok, akkor se essünk kétségbe, hiszen a monogram és a dátum is bőségesen elegendő. Természetesen, ha adott a lehetőség, akkor valamilyen szívhez szóló idézettel tehetjük még egyedibbé a lakatot.