Mini segway ár

A Mini segway vagy más néven hoverboard több mint egyszerű szórakozási lehetőség, hiszen a koordinációs képességet is fejleszti. Ezek a hoverboardok magas minőségűek, és mivel Samsung akkumulátorral rendelkeznek, kibírnak akár 15-30 kilométernyi utat is, tehát ha ön is száguldozásra vágyik, akkor rendeljen tőlünk mini segwayt kedvezményes áron.

A mini segway ár is megtekinthető a többi információ mellett a kulonlegesbolt.hu weboldalon. Ha tőlünk rendel mini segwayt, akkor cégünk már egy maximum két munkanap alatt kiszállítja önnek, ráadásul a házhozszállítás költségeit is teljesen magunkra vállaljuk. Minden hoverboardra biztosítani tudunk 1 éves pénzvisszafizetési garanciát. A Hoverboard A6 narancs színben kapható, és ez a darab is prémium minőségű, legyőz minden akadályt és könnyen alkalmazkodik szinte bármilyen körülményhez. A kerékméret vásárlásnál rendkívül fontos, ezért erre jól figyeljen oda. A mini segway használata igen egyszerű, csak rá kell állni a járműre, majd előre vagy hátra dőlni, ha pedig kanyarodni szeretne, akkor billentse jobbra vagy balra a lábát.

A mini segway egyszerű használatát a beépített G-szenzorok teszik lehetővé. A hoverboardok maximum 120 kg-os terhelést bírnak, működésükhöz pedig szükséges 20 kg. Amennyiben többet szeretne olvasni a mini segwayről, vagy netán ön átböngészné teljes kínálatunkat, erre is van lehetőség, csak annyi a dolga, hogy fellátogatja weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t, és itt az árak is megtekinthetőek lesznek. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik hoverboarddal kapcsolatban, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 249 38 39 telefonszámot és mi minden kedves érdeklődő rendelkezésére állunk azonnal!