Minőséget képviselő szedőplatform rendelhető online is

Minden platformunk felszerelhető kompresszorral rendelkezik az olló és egyéb metszőberendezések működtetéséhez, első/hátsó targoncákkal és sínekkel a kukák kezeléséhez, stop-and-go kapcsolóval a műveletek megkönnyítésére, munkalámpákkal a 24/24 használathoz és sok más opcióval és tartozékokkal is rendelkezik, amelyek testre szabhatják a gépet, és kielégítik a termelő bármilyen igényét.

Szedőplatform rendelhető a penda.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha ön is ilyen munkagépet keres, hiszen weboldalunkon több közül választhat.  Az N. BLOSI önjáró platformjait különböző méretű és típusú rácsos gyümölcsösökhöz tervezték (pl. alma, körte, őszibarack, szilva, kajszibarack, kivi stb.). A különböző modellek és felszerelések az N. Blosi platformokat nagyon sokoldalúvá teszik, hogy egész évben kielégítsék a gyümölcsösök igényeit. Valójában nemcsak betakarításra, hanem metszésre, ritkításra és karbantartási munkákra is használhatók, például jégeső háló kihelyezésére. Ezeknek a platformoknak a használata kevésbé megterhelővé és termelékenyebbé teszi a gyümölcsösben végzett munkát. A kézi szedéshez képest a betakarított gyümölcsök sokkal kevesebb sérülést és zúzódást kapnak, ami sokkal kevesebb rossz minőségű gyümölcsöt jelent. Szedőplatformjaink átlagos élettartama legalább 20 év, de 30 év után is nagy számmal számolhatunk még működő platformokkal.

Általában 3-5 év alatt megtérül egy gép, ami nem csak a munkagép puszta költségét, hanem az összes szervizelést, üzemanyagot és munkaerőt is figyelembe veszi. Más szóval, egy N. Blosi vásárlása jó befektetés lehet. A motoros platformot a legtöbb gazdálkodó használja, akik sorokban vagy alacsony méretű gyümölcsöket termelnek: alma, körte, őszibarack, szilva, sárgabarack, kivi stb. Amennyiben többet szeretne megtudni erről a márkáról és a gépjeinkről, keresse fel a penda.hu weboldalt.