Minőségi csempe online vásárlása!

A megfelelő csempe kiválasztása éppolyan fontos, mint például a bútorok kiválasztása, hiszen ha tökéletesen választ csempét nappalijába, konyhájába vagy fürdőszobájába, akkor az egész lakás hangulatát fel tudja majd dobni. Az artecsempe.hu webáruház kínálatában kedvező áron szerezhet be arte, korzilius, maciej zien illetve tubadzin márkájú minőségi csempéket.

Az arte csempe széles kínálatában az egyik legszebb csempe mindenképpen az Arte D-Amazonia dekorcsempe, aminek absztrakt mintázata és bézs-barna színe tökéletes választás lehet például egy nappaliba. A csempe 25x36cm-es méretben kapható. Egy másik arte csempe, az Arte S-Kiribati niebieska is kedvelt a maga kategóriájában. A csempe égkék színű, felülete pedig fényes. Az Arte P-Aceria brown egy barna színű csempe, amelynek matt felülete van és fagyálló, tökéletes lehet például fürdőszobába, ahol egy sötét, rejtélyes hangulatot képes teremteni. Az Arte csempék közül még a Vienna Flower kiemelkedő, aminek rózsamintája van, mérete pedig 22,3×44,8cm.

A Tubadzin csempék közül nagyon kelendő a Tubadzin P-Oak Beige csempe, amely a Modern Oak termékcsalád tagja, bézs színű, matt felületű és fagyálló. Egy másik minőségi Tubadzin csempe a P-Coll Gray, amely sötétszürke, 44,8×44,8cm méretű, felülete matt és szintén fagyálló. Ezeken kívül még számos magas minőségű és esztétikus darabra lehet szert tenni az Arte csempe weboldalán. További információkért és a teljes kínálat megtekintéséért látogassa fel weboldalunkat, az artecsempe.hu-t. Amennyiben kérdései lennének egy-egy termékkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot egyik területi képviselőnkkel a nagy.akos@csempeweb.hu e-mail címen, vagy a +36 30 944 91 46 telefonszámot tárcsázva, és szívesen állunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?