Navision – a legjobb vállalatirányítási rendszer

A Dynamics NAV egy vállalati erőforrás-tervezési (ERP) alkalmazás, amely segít a pénzügyekben, a gyártásban, az ügyfélkapcsolatok kezelésében (CRM), az ellátási láncokban, az elemzésben és az elektronikus kereskedelemben kis- és középvállalkozások, valamint nagy nemzetközi csoportok helyi leányvállalatai számára.

Navision elérhető a devit.hu weboldalra látogatva, ezért keressen fel minket bátran és mindent megtudhat a Navisionéról amit tudni érdemes. A Dynamics NAV a Microsoft által készített üzleti szoftver. Ez egy vállalati erőforrás-menedzsment-vagy ERP-program, amely segít a vállalkozásoknak kezelni a mindennapi működést biztosító hátsó műveleteket. A Dynamics NAV olyan területekre terjed ki, mint az üzleti intelligencia, a raktárkezelés, a pénzügyi menedzsment, a kiskereskedelem és az e-kereskedelem, a készletgazdálkodás, a projektmenedzsment, a szolgáltatásmenedzsment, az emberi erőforrások, a gyártás és a forgalmazás. Bár nem rendelkezik a teljes CRM minden funkciójával, értékesítési és marketing képességekkel is rendelkezik. A Dynamics NAV része a Microsoft Dynamics csomagnak, amely ERP és CRM szoftvereket is tartalmaz. Az eredetileg 2003 -ban bevezetett Dynamics csomag öt termékből állt: Dynamics NAV, Dynamics AX, Dynamics GP és Dynamics SL, minden ERP szoftver; és a Dynamics CRM, a Microsoft ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvere.

A Dynamics NAV központosított platformot biztosít a kis- és középvállalkozások számára, amelyekből futtathatják folyamataikat. Az összes művelet egyetlen platformon történő kezelése segíti a szervezeteket abban, hogy jobb áttekintést kapjanak üzleti tevékenységükről, „egyetlen igazságforrást” kínálva, és kiküszöbölik a hibákat, amelyek megakadályozhatják a fontos adatok hatékony közlését. További részletekért és előfizetésért nézzen be a devit.hu weboldalra.