Óvd a környezetet környezettudatos ablakrendszerrel!

A Gealan brand Európa egyik meghatározó cége, mely műanyagból készült ajtókat, redőnyöket és ablakokat gyárt. A PET-RO nyílászáró Kft eddig is forgalmazta a gyártó termékeit, viszont a kínálatukban már az S8000 rendszerük is megtalálható, mely biztosan sok vásárló tetszését fogja elnyerni.

Ha szeretne bővebb információkat megtudni az S8000 rendszerről, akkor klikkeljen ide! A Gealan nevű cég pont száz éve, 1921-ben jött létre. A cég a mai napig Európa egyik meghatározó gyártója, melynek termékpalettáján ajtók, redőnyök, ablakok és műanyagprofilok szerepelnek. Egyik legfőbb módszerük a bizalomépítés, melyet partnereik felé nem csupán a kiváló minőségű termékekkel jelzik, hanem közérthető kapcsolattartással is, illetve kiváló, értékes szolgáltatásokat nyújtanak a vásárlóiknak. A prémium minőségű szolgáltatások közé kiválóan beillik a Gealan S8000 rendszer, hogy azt a belső teret alkossa meg, mely a leginkább illik Önhöz és ízléséhez. Na, de mi tartozik bele az S8000 rendszerbe? Egy hatékony, ugyanakkor komfortos használattal rendelkező hőszigetelő ablak, aminek előnyeit az S8000 rendszer keret előnyeivel ötvözték.

Az S8000 ötkamrás profilról azt kell tudni, hogy nagyszerű statikus tulajdonságokkal rendelkezik a szárny, ami a nagy acélrögzítésnek köszönhető, továbbá a nyílást egyszerű ápolni, mivel nagy és sima felülettel rendelkezik! Az S8000hatkamrás profil tökéletes hőszigetelést biztosít, ami a keretnek, illetve a hat kamrának köszönhető. Abban az esetben, ha fontos Önnek a prémium minőség és a kiváló szigetelés, továbbá a környezetvédelme, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az S8000 rendszert! Ha szeretne még több információt megtudni az S8000 rendszerről, esetleg kérdései vannak, akkor látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!