Probléma esetén hívjon szakértőt

Szinte minden lakástulajdonosnak vagy bérlőnek van néhány alapvető eszköze a kis vízvezeték-vészhelyzetek kezelésére. Az eldugult WC vagy lassú lefolyónak sokszor csak egy kis szódabikarbónára  és egy dugattyúra van szüksége, hogy újra rendeltetés szerint működjön. A nagyobb vízvezeték-javítási munkák azonban szakmai figyelmet igényelnek. Néhány gyakori probléma, például a lassan lefolyó csatornák vagy a szivárgó WC-k javítása később nagyobb problémákat okozhat, ha előbb házi praktikákkal próbálkozik.

További infók itt! Ha többet tudna meg a duguláselhárításról és arról, hogy miért érdemes idejében szakemberhez fordulni, bizony itt a helye nálunk. Még a legmélyebb vízvezeték-karbantartási vizsgálat sem fogja megakadályozni az esetleges dugulást vagy szivárgást, különösen az idősebb otthonokban. Az egyes városok magasvízszintje szintén hozzájárul a szeptikus rendszer problémáihoz, amelyek befolyásolhatják a WC-ket és a csatornákat. Ezeknek a közös problémáknak sok közös megoldása van, amiket csak egy szakember ismerhet igazán. Az otthonába belépő víz nyomás alatt van a csöveken keresztül.

Ha kikapcsolja a csapot, a gumi vagy szilikon alapú alátétek vízzáró tömítést képeznek, amely megakadályozza, hogy több víz áramoljon a csöveken át és a csapból. Idővel az alátétek merevek lesznek, vagy elszakadnak, ezáltal apró vízcsepegés jöhet létre, és ez bosszantó dolog. Miközben ön is kicserélheti az alátéteket, a javítási munka nagyobb kihívást jelenthet, mint amennyit elvárhatunk speciális eszközök nélkül. Ha a szivárgás elég hosszú ideje fennáll, akkor szükséges szakemberhez fordulni azért, hogy ne menjen tönkre a teljes vízrendszer. További információkért és részletekért keressen fel minket és itt mindent megtudhat.