Professzionális műfű sportpálya telepítés a maximális sportélményhez

Szia! Ha ezt a cikket olvasod, akkor minden bizonnyal érdekel a műfű sportpálya telepítés témája és szeretnél több információhoz jutni. Igazad van, mert a sportpálya nem egy kertes ház udvara, ezért nagyobb figyelmet és megfontolást kíván meg a felületét illetően.

A műfű sportpálya telepítés és a sport műfű eléggé elterjedt lett az utóbbi néhány évben. Különböző sportágak különböző speciális sport műfű felületet érdemelnek. Mást kíván meg a foci és mást a tenisz. Más lesz a szálhosszúság, más lesz a kvarchomok mennyisége és más az aljzat is.

A nagy teret hódított és licenszelt focipálya műfű után elkezdtük felismerni más sportpályák műfüvesítését is. Ilyen a teniszpálya, a golfpálya, a rögbi, és iskolai sportpályák, stb. Egy sportpálya műfüvesítése viszont nem olyan egyszerű feladat, mert sok-sok kritériumnak meg kell felelni, hogy az engedélyt kaphasson. A műfű sportpálya telepítés munkafolyamatát aprólékosan, minden szabályt betartva kell elvégezni. Ezért is fontos, hogy a legprofibb szakemberekkel dolgozzunk.

Műfű
Műfű

Szeretnél sportpályát műfüvesíteni, de még nem vagy tisztában vele, hogy milyen gyorsan zajlik az egész? Sürget a határidő, sürget a szezon? Néhány pontba összeszedem a legfőbb folyamatokat:

  1. Árajánlatkérés. Kiválasztod a legszimpatikusabb cégeket és felveszed velük a kapcsolatot. Lefotózod a területet és árajánlatot kérsz. Ők aprólékosan, minden részletre kiterjedően levezetik, hogy miből mennyire lesz szükség és az mennyibe fog Neked kerülni. Gondolok itt a munkagépbérlésre és az anyagbeszerzésre.
  2. Műfű mintákat kérsz, amiket kézbe veszel, ezzel is megkönnyíted a választást.
  3. Ha megkaptad az árajánlatokat, döntést hozol. A kapott ár mellett megnézed azt is, ki, milyen határidővel dolgozik.
  4. Megszületett a nyertes, kezdődhet a projekt.

Azt most nem fogom részletezni és leírni, hogyan zajlik maga a műfű telepítés. Egy biztos: a profi cégekben megbízhatsz, ők majd tudják, mit csinálnak. A műfű telepítéssel foglalkozó, leghitelesebb cégek az egész ország területén kitelepülnek.

Ha a határidő szorít, ne késlekedj, mert, ahogy megenyhül az időjárás és végre itt lesz a tavasz, mindenki gőzerővel elkezdi a műfüves munkákat. Tudni kell ugyanis, hogy a műfű csak +8 celsius foktól telepíthető, ezért a téli időszakban kültéri műfű telepítést nem lehet végezni.

Legyen minden sportpálya a sportolók álma, ahol hatalmas sikereket érnek majd el hazánk sportolói.