Részecskeszűrő tisztítás Szegeden

A részecskeszűrő tisztítás a dízelautókat érinti. Ha ön is korszerű dízelautóval rendelkezik, akkor biztos gyakran pillant a a kilométer-számlálóra, és ilyenkor egyből fel is készül arra, hogy körülbelül 160 kilométer után le kell majd cserélni a részecskeszűrőt, ami nem olcsó mulatság. Erre persze van megoldás, amit a Kovács Autószerviznél meg is tudunk oldani, méghozzá az, hogy regenerálni kell a kipufogó rendszert.

Részecskeszűrő tisztítás Szegeden kedvezményes áron elérhető, ráadásul ezt profi és tapasztalt szakemberek végzik el korszerű eszközeikkel. A kulcs nem a hiba elhárításában van, hanem abban, hogy biztosítani kell a motor kipufogórendszerének működését, hogy az autó továbbra is az előírásnak megfelelően működjön. A részecskeszűrő nagyon drága és komoly odafigyelést igényel, ráadásul 60 ezer kilométer után cserélni kell benne a mikroszűrőt. Ezzel sok a munka viszont megfizethető, nem olyan drága mint a részecskeszűrő cseréje. A DPF tisztítását érdemes akkor elvégeztetni, amikor nincs szükség az autóra, mert több órán át tart ez a beavatkozás.

A részecskeszűrő cseréje tehát rendkívül drága és bonyolult dolog, ezért érdemes inkább tisztíttatni és javíttatni, mert szakembereink a Kovács Autóalkatrésznél kedvező áron újra formába tudják hozni dízelautóját. Amennyiben többet szeretne megtudni a részecskeszűrőkről, esetleg alkatrészt keres, vagy további információkat szeretne olvasni autószervizünkről, akkor látogassa fel weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, és itt talál majd bővebb leírást. Ha kérdéseket szeretne feltenni, ezt megteheti, csak annyi a dolga, hogy felkeresi ügyfélszolgálatunkat a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 554 013 telefonszámot. Válassza a Kovács Autószervizt a legmagasabb minőségű és profi szintű munkáért, ráadásul kedvező áron.