Statikus szakember 10 éves tapasztalattal

A statikusi feladatok elvégzése során sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel, akik tudják, hogy egy statikusra van szükségük, de nem tudják pontosan milyen szolgáltatást vegyenek igénybe. A statikus munkája a családi házaktól kezdve a nagyobb volumenű épületek tervezési projekt része.

A statikus szakember elsődleges feladata az érvényben lévő szabályokat is figyelembe véve, hogy az épületek egyensúlyi állapotát megfelelően biztosítsa és a tartószerkezet erőhatásainak felmérése. A teljes körű statikai tervezés nem minden esetben megfelelő az ügyfélnek, ezért a KreaBIM Kft. külön szolgáltatásokra bontotta, hogy a lakossági és a céges ügyfeleink is könnyedén eldönthessék milyen statikus szolgáltatásra van szükségük.  Két nagyobb kategóriában is teljes körű szolgáltatásokat kínálunk, a már meglévő épületekre és az újonnan épült épületekre is. A már meglévő épületeknél nem csak tartószerkezeti szakvéleményt nyújtunk, de javaslatokat is adunk a megerősítés vagy átépítés megfelelő módjára. Az új épületeknél, a közel 10 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink a társasházak vagy családiházak, az acélszerkezetek és hidak, illetve a támfalak tervezésében, kiviteli tervdokumentációk összeállításában is készséggel állnak rendelkezésére.

Kiemelkedően jó minőségű statikai és rajzoló szoftverekkel felszerelt szakembereink bármilyen statikai munkálatokkal kapcsolatban képesek megoldani a problémákat vagy szakvéleményt nyújtani. Keresse szakembereinket a kreabim@kreabim.com email címen vagy a 0036 30 534 2513 telefonszámon és érezze magát a legnagyobb biztonságban, ha statikai szolgáltatásokra lenne szüksége! Vegye fel a kapcsolatot velünk mihamarabb, mert a biztonság a legfontosabb, ha a statikáról van szó!