Szatén selyem ágynemű garnitúra

A szatén selyem ágynemű hálószobáját fénnyel és pompával tölti meg. Pihenését nyugodttá és békéssé varázsolja, ami befolyásolja az ön egész napos tevékenységét. A selyem segít a test hőmérséklet szabályozásba, ezáltal lehetőséget ad, hogy teljesen kipihenhesse magát. A selyem ágynemű számos gyógyító hatással rendelkezik.

A szatén selyem ágynemű az allergiában szenvedőknek is teljes és nyugodt éjszakai pihenést biztosit, mivel a selyem lélegző, hipoallergén szál, és nem engedi a poratkáknak, hogy letelepedjenek az ágyneműbe. Ez az ágynemű a nők ébredését is beragyogja, a selyem enyhíti a haj töredezését, megtartja fényességét, a bőrt bársonyossá varázsolja, és segít a ráncok kisimításában. A téli hideg éjszakákon kellemes melegséget biztosít, mivel bezárja a levegőt, nyáron pedig kiszorítja, ezáltal hűsítő érzést nyújt. A szatén selyem ágynemű garnitúra több féle színbe és kivitelezésbe vásárolható meg, ennek köszönhetően minden személy megtalálja a hozzá legjobban illő garnitúrát. Az ágynemű használata után megérti, hogy mit jelent az alvás és, hogy milyen nagy jelentősége van.

Manapság egyre többen vásárolnak online, ezt megteheti ön is, bátran keresse fel weboldalunkat www.szepagynemu.hu. Cégünk otthonába szállítja az ágyneműjét, önnek nincs más dolga, mint átvenni a csomagot. 89.990 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költség teljesen ingyenes, ezért érdemes egyszerre több darabot vásárolni. Rendelését a GLS futár szállítja, és a fizetés utánvétellel történik. A kiszállítás 1-2 napot vesz igénybe, a kézbesítés pedig 8 és 18 óra között történik. Ha kérdései merültek fel bizalommal forduljon hozzánk e-mailen keresztül – info@szepagynemu.hu, vagy telefonon a 06-30/509-2418 telefonszámon.