Szombathely klímaszerelés a Triplaklíma szakembereitől

Ha Szombathelyen vagy környékén él és fűtéskorszerűsítésen gondolkodik, célszerű számba venni a klímával való fűtés lehetőségét is. Olcsóbb fűtési mód, mint a gázfűtés, komfortos, kényelmes és egészséges is, ráadásul nyáron lakásunk hűtése is biztosított.

Szombathely klímaszerelés gyors, pontos megbízható minőségben: Tóth László vállalkozó több éves tapasztalattal vállalja lakossági és ipari klímák telepítését garanciával. Segít az ön igényeinek megfelelő készülék kiválasztásában, telepítésében beüzemelésében. Ha fűteni is szeretnénk klímaberendezésünkkel, célszerű fűtésre optimalizált készüléket választanunk, amely rendelkezik automatikus tálcafűtéssel is. Az ilyen készülékek úgy vannak tervezve, hogy nagyobb hőcserélők nagyobb ventilátorok és kompresszorok vannak beépítve. Egy inverteres készülék akár -15, -30 fokig képes befűteni a helyiséget. Az ilyen berendezések működtetéséhez az áramszolgáltatótól „H” tarifa igényelhető, ami fűtési időszakban kedvezőbb áron számlázza ki a fűtésre felhasznált áramot, mint a normál áramfogyasztást.

A fűtésre alkalmas klímák hőszivattyús elven működnek, egy adott közegből egy másikba szállítják a hőenergiát. Hűtési üzemmódban a benti levegőt a hőcserélő segítségével lehűti, fűtési üzemmódban pedig felfűti. A klímával való fűtés az áramot csak a készülék működtetésére használja, nem a tényleges fűtésre ezért olcsóbb és környezetbarátabb, mint a hagyományos fűtési rendszerek. A klímával való fűtés előnye a gyors felfűtési idő, pár perc alatt képesek kényelmes meleget biztosítani a szobában. Klíma használatával a lakás levegője is tisztul, mivel a modern készülékek fejlett légszűrővel vannak ellátva. Párátlanítóként is funkcionálnak, így csökkenthetjük a lakásban megjelenő penészesedést.