Tudjon meg többet az OKJ képzésekről

Egy felnőttképzésen való részvétellel, nagyobb eséllyel jelentkezhet belföldi és külföldi munkákra egyaránt, és ez általában, csak 1-2év alatt elvégezhető. OKJ képzések széles választékát találja, ha ellátogat a www.melyiksuli.hu weboldalra.

Tudjon meg többet itt az OKJ képzésekről, például erről. Ha weboldalunkat választja az Ön számára megfelelő tanfolyam megtalálására, biztos lehet abban, hogy könnyedén böngészhet, hisz itt egy folyamatosan bővülő és frissülő kínálatot talál, leszűkítheti a keresési találatokat, helyszínre, illetve szakirányra. Itt olyan részletes információkkal gazdagodhat egy tanfolyamról, mint annak formája, képesítésesének típusa, a képzés rövid bemutatkozása, a jelentkezés feltételek, helyszín és időtartam, valamint az árral és kifizetéssel kapcsolatos tudnivalókkal. Ezek alapján már könnyű lesz a választás, és biztosan a jó tanfolyam mellett fog dönteni.

Az induló képzés kategóriánkban megtalálhatóak pénztárkezelő és valutapénztáros, szakács, bérügyintéző, virágkötő, vállalkozási mérlegképes könyvelő, társadalombiztosítási és szociális szakgondozó képzések, tanfolyamok. Kedvezményes tanfolyamaink közt, pedig akár 7, 10, illetve 27%-os árengedménnyel például egy építő- és anyagmozgató gépkezelő tanfolyamra, vagy akár egy számítógép szerelő, illetve karbantartó képzésre is beiratkozhat. A jelentkezés előtt számoljon először céljaival, hogy a tanfolyamot mire szeretné kihasználni, munkakereséshez, vagy csak hobbiként végezné el. Ezenkívül fordítson figyelmet még a képzés helyszínére is, hisz a távolabbi városokba, nehezebb lehet az eljutás, és ezzel késve érkezne a képzésre, illetve el sem jutna. Minden tanfolyamhoz feltüntetjük az időpontot is, ami lehetővé teszi, hogy csakis olyanra jelentkezzen, melyet időbeosztásához tud alakítani. Ugyanarra a képzésre, csak egy intézménynél jelentkezzen, ezután pedig várja meg a visszaigazolást. Kérdésével bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, az ugyfelszolgalat@melyiksuli.hu e-mail címen.