Van, hogy csak a hasplasztika segíthet!

Nemtől és korosztálytól függetlenül sokan vannak, akik elégedetlenek a hasi területekkel. A jelentős fogyás, a várandósság időszaka igencsak rányomhatják bélyegüket a has állapotára. Előfordul, hogy az életmódváltással és a rendszeres edzésekkel sem lehet változtatni a helyzeten. Ilyenkor nyújt segítséget a hasplasztika, mely kiváló eredményeket kínál a területen.

A hasplasztika remek választás, ha szeretnénk eltüntetni a fogyás következtében kialakuló lógó bőrt, vagy a striáktól szabadulnánk meg. A beavatkozás során nem csak a felesleges bőrt metszi ki a szakember, de a meggyengült hasi izomzatot is felpreparálja, sőt, mindezt zsírleszívással kombinálja, hogy a kritikus területeken még feszesebb vonalakat lehessen elérni. Azzal mindenképpen érdemes tisztában lenni, hogy a hasplasztika nem a fogyás eszköze, tehát jelentős súlyvesztést ilyen módon biztosan nem lehet elérni. Azoknak tehát csalódni kell, akik a plasztikai sebész szikéjétől várják a kívánt formák megvalósítását.

Az életmódváltás szükségessége mellett biztosan nem mehetünk el, s ez nem csak hasplasztika előtt, de azt követően is lényeges. Az elért alakot meg is kell tartani, ebben pedig az étkezési szokások megváltoztatása, valamint a rendszeres testmozgás segíthetnek. A hasplasztikát követően speciális szorító ruhát kell majd viselni, melynek köszönhetően a bőr gyorsabban letapad, és a gyógyulás időszaka is némileg rövidebbé tehető.  Jó hír, hogy a bemetszésekre a fehérnemű vonalában kerül sor, tehát strandon sem lesz látható, hogy plasztikai beavatkozáson esett át. A szeptest.com weboldalon bővebb információk várják a témával kapcsolatban. Tudjon meg mindent napjaink legnépszerűbb plasztikai beavatkozásairól, és válasszon egyéni igényei szerint!

Vélemény, hozzászólás?