Vintage, mediterrán, vagy modern? Étkészlettel is divatolhatsz!

Mindegy milyen stílusú az otthonod, romantikus, ultra letisztult, modern, vagy klasszikus, egy szép étkészlet mindenképpen kell a konyhába.

Napjainkban egyre többen kedveljük a vintage stílust. Ez a romantikus, bájos, tündéri stílusirányzat egészen lehengerlő mód hat ránk. A rengeteg virágminta, a világos színek, a vidéki stílus olyan nosztalgikus hangulatba kerít, hogy visszarepít gyermekkorunk szép idejébe, nagymamáink konyhájába.

A vintage konyha a szép kiegészítők sokaságával ejt rabul téged és vendégeid is. Van benne valami különleges, megmagyarázhatatlan, magával ragadó dolog.

A vintage hangulat a boldog békeidőket hozza el szívünkbe. Egy vintage étkészlet a konyhában, a sok-sok virágminta, a pillangók, a kellemes színek azt éreztetik velünk, hogy szabadok vagyunk és szárnyalni szeretnénk. A vintage étkészlet és tányérkészlet minden étkezést, családi összejövetelt örömtelivé varázsol.

Étkészlet
Étkészlet

A vintage stílus mellett a mediterrán is nagyon kellemes a konyhában. A mediterrán konyha sokszínűsége szintén szárnyalásra ösztönöz. Egy színes, mediterrán étkészlet nem csak arra sarkall, hogy friss, egészséges ételeket együnk, hanem arra is, hogy azt szépen tálaljuk. A szép teríték és a tálalás pozitív hatással van ránk. Legalább a fő étkezés legyen nyugodt, a teríték pedig esztétikus. A mediterrán konyha színei vibrálnak, mégis természetesek. Egy szép zöld étkészlet, vagy egy színes étkészlet, de a tenger kék színe is fókuszálhat az étkezőasztalon. A fehér, kék és sárga színek a fehér tengerparti homokot, a tenger kékjét és a napsütést idézik a konyhába. Egy ilyen szép mediterrán étkészlettel a nyaralás emlékeit idézheted fel minden egyes nap, amikor megterítesz az étkezőasztalon.

A vintage és a mediterrán hangulat után következzen a letisztult, modern stílusú étkészlet. A rengeteg modern építésű lakáshoz ilyen étkészlet dukál a vadonatúj konyhába. Egy fekete-fehér étkészlet például egészen biztosan minden modern konyha tökéletes kelléke. Akár porcelán, akár kerámia, ez a két szín mindig modern és egyszerű.

Minden tálalás célja, hogy az ételeket esztétikusan kínáljuk és azokat a tányéron kihangsúlyozzuk. Akár egyedül, akár családdal étkezünk a mindennapokon, figyeljünk oda a minőségi, igényes környezetre. A konyhai edények, felszerelések sem elhanyagolhatóak.

Egy szép, teljes, gyönyörű konyhai étkészlet mindenkinek dukál! Vele nem csak megterítünk, hanem megtiszteljük az ételt, melyet az asztalra teszünk és megtiszteljük azokat az embereket is, akikkel együtt fogyasztjuk el.