Whiskey – Fogyassza stílusosan!

Sokan a hollywoodi sztároktól, például a Dallasból ismert Jockey Ewingtől lesték el a whiskey ivás fortélyait … helytelenül. Ha szeretne képben lenni a whiskey-vel, akkor érdemes tovább olvasni, ugyanis az alábbiakban számos érdekességet árulunk el!

Whiskey kapcsán már a helyesírással is bajban szoktak lenni az emberek. Whiskey vagy whisky? Melyik a helyes? A válasz, hogy mindkettő, azonban annyi a különbség, hogy a whiskey az ír és amerikai párlatokra utal, míg a whisky a skót és kanadai nedűre utal. Ha valaki igazi profi módjára akar whiskey-t kortyolni, akkor a széles poharat a szekrényben hagyja és inkább a konyakos pohárért nyúl, ugyanis a széles alj és a szűk karima jobban megőrzi az aromákat, így élvezetesebb élmény a whiskey ivás. A whiskey-be általában gyakorlott mozdulatokkal dobják a jeget, azonban ezt jobb volna elfelejteni, mivel azonkívül, hogy lehűti az italt, az aromáknak is búcsút lehet mondani. Ehelyett érdemes inkább egy-két vízcseppet csepegtetni az italba, ami így még jobban kiemeli a whiskey ízét.

Persze, ahhoz, hogy minőségi whiskey-t tudjon fogyasztani, esetleg barátaival együtt kóstolja az ízes nedűt, nem árt tartani otthon egy-két üveggel. Ehhez azt javasoljuk, hogy látogasson el az italcenter.hu webáruházba és tekintse meg az italok, köztük a whiskey-k széles választékát. Akár rendezvényre is rendelhet italokat, sőt drink boxot is rendelhet, amivel bármelyik ismerősét meglepheti egy jeles alkalom kapcsán. Ha szeretné látni a teljes választékot, akkor érdemes ellátogatni az italcenter.hu webáruházba és tájékozódni a vásárlást és a szállítást illetően! Ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja, hogy minőségi whiskey-t vásároljon! Töltse fel Ön is készleteit az italcenter.hu webáruházból!