A combfix már az ötvenes években is divat volt!

Az 1950-es évek végén a combfixet főként a foltok, zúzódások, hegek, haj elrejtésére és a látható bugyivonalak csökkentésére hordták. Azonban manapság azért viselik őket, hogy bármilyen ruhát feldobjanak. Ha prémium minőségű női combfixet és harisnyanadrágot keres, olvasson tovább, és tekintse meg kollekciónkat.

Combfix rendelhető igen kedvezményes áron, folyamatos akciókkal a fehenermualom.hu weboldalon, ezért keressen fel minket még ma és rendeljen néhány kattintással. Ezek a női combfixek megfelelő mennyiségű bőrt mutatnak. Hálós anyagokból készülnek, amelyek úgy néznek ki, mint egy halászháló. Különböző méretekben kaphatók, és igényei szerint választhat széles vagy finom, vékony combfixet is. Ezek a félig áttetsző mintás darabok a puszta vastagságot használnak a minták létrehozásához. Egyszerű pöttyös mintákban, valamint különféle absztrakt mintákkal kaphatók. Könnyűek és rugalmas rendelkeznek. A sárgától, zöldtől és kéktől az egyszerű fehér és fekete combfixig mindent megtalál webáruházunkban. Elasztikus pántjuk van, és segítenek abban, hogy tökéletesen mutassa meg íveit. A combfix megfelelő öltözékkel viselve kiemelheti vonásait, és dívának tűnhet. Ha érzéki megjelenésre vágyik, mindenképp szerezzen be egyet.

Párosíthatja a női rövidnadrágot egy egyszerű felsővel és fekete combfixszel. Tegye teljessé a megjelenést egy menő fehér tornacipővel, egy kendővel és napszemüveg viselésével. Ha női combfixet szeretne vásárolni, látogasson el még ma a fehernemualom.hu weboldalra. A mintás combfix rövid szatén ruhákkal párosítva ideális megjelenés minden koktélpartihoz. Alternatív megoldásként szoknyát is viselhet combfixszel az aranyos megjelenés érdekében. A megjelenés teljessé tételéhez vegyen fel egy magassarkút és néhány kiegészítőt.