A levendula palánták leírása

Ha ön is mindent meg szeretne tudni a levendula palántákról, az értékesítésről és a levendula termesztésről, akkor keressen fel minket a pannonhalmilevendula.hu weboldalra kattintva.

Levendula palánta értékesíthető nagyon jó áron a pannonhalmilevendula.hu webodlalon ezért keressen fel ön is minket ha saját levendula ültetvénye van és hasznosítani szeretné a termesztett levendulákat. A levendula egy félcserje amely a Földközi-tenger partvidékéről származik, de Ázsia különböző tájain is megtalálható. Pannonhalmán hagyományos módon termesztik a két legfontosabb levendulafajtát: az angol levendulát és a franciát. Az angol levendula képes megnőni akár 80 centi magasra is, míg a francia változat sokkal alacsonyabbra, csak  30 centiméter magasra nő meg. Az angol és a francia levendula más-más illatokkal rendelkeznek: az angol levendula erős illatú, míg a francia inkább nőiesebb. Az első igazán nagy méretű levendulást Magyarországon Tihanyban alakították ki az 1920-as években, és a tihanyi levendula azóta világhírűvé vált, ami nem is csoda, hiszen a levendula illóolaj-tartalma egészen kimagasló volt.

Ha esetleg még több információt szeretne megtudni a levendula palántákról, az értékesítésről vagy a francia és az angol levendulák között levő különbségekről, akkor nincs más dolga, mint fellátogatni weboldalunkat a pannonhalmilevendula.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a levendula értékesítésről is és egyéb levendula készítményekről is. Amennyiben bármi kérdés merülne fel a levendula termesztéssel, a levendula termékekkel vagy a levendula fajtákkal kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk a  felmerülő kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot.