Abus biztonsági zárbetét többféle típusban

Magas minőségű Abus zárbetéteket kedvező áron csakis a zar-zarbetet.hu online zárszaküzletében vásárolhat meg. Széles kínálatunkban több mint 1000 termék elérhető, és amennyiben ön más oldalakon kedvezőbb áron találna zárbetétet, mi hajlandóak vagyunk még annál is jobb ajánlatot adni.

Abus biztonsági zárbetét többféle típusban kapható, elérhető például a gombos, a vészfunkciós, vagy a fogaskerekes zárbetét. Az Abus D6 30×30-as gombos zárbetét előnye, hogy amíg otthon tartózkodik, nem szükséges kulccsal bezárni belülről az ajtót, és ajánlott olyan ajtókhoz, amelyeknek nincs külső kilincse, ugyanis ha egy ilyen ajtóban belül ragad egy kulcs, az igen nagy problémákat okozhat. Ilyen gombos zárbetétnél nem szabad a zárban hagyni a kulcsot. A termékre 1 éves garanciát vállalunk és 1-2 nap alatt házhoz is szállítjuk önnek. Az Abus D6 30×30-as fogaskerekes zárbetétet inkább hevederzár betétként alkalmazzák. Erre is 1 éves garanciát vállal webáruházunk és törésvédelemmel, valamint manipuláció védelemmel eltt ellátva.

Az Abus D10 30×30-as vészfunkciós zárbetét magasabb letapogatás elleni védelmet nyújt. A „vészfunkciós” szó jelenleg azt jelenti, hogy saját kulccsal nyitható kívülről az ajtó, még akkor is ha belül maradt egy másik kulcs. Webáruházunk erre a termékre is 1 év garanciát vállal, és 3-4 napon belül házhoz szállítja önnek a megrendelt terméket. Az Abus biztonsági zárbetétek színes kínálatát és további információit megtalálhatja a zar-zarbetet.hu weboldalon. Bármilyen termékkel kapcsolatos kérdés felmerülése esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@zar-zarbetet.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +3620/5711-792 telefonszámot és embereink minden kedves vásárlónk és érdeklődőnk rendelkezésére állnak azonnal.

Vélemény, hozzászólás?