Motorkerékpár akkumulátor olcsón!

Autóalkatrész áruházunkat és szervizünket 6 éve nyitottuk meg, és a következő szolgáltatásainkat tudjuk felajánlani vásárlóinknak: gyors szerviz, vizsgára való felkészítés, lengéscsillapító vizsgálat, futómű diagnosztika és még sok más. Azóta online webáruházunk már gumiabroncs áruházzal is bővült, és más újításokon és fejlesztéseken is átesett.

Motorkerékpár akkumulátor alkatrész kínálatunk igen színes, és rengeteg termékünk kapható most akciós áron. Ilyen akciós motorkerékpár akkumulátor például a JP Moto Y-YTX4B-BS */JP/KO, amelyből jelenleg készletünkön csak 1 rendelhető meg, viszont beszerezhető akár 1 munkanap alatt is. Ez az akkumulátor 12V-s feszültségű, kapacitás 2,3 Ah, töltőárama pedig 0,23 A. Egy másik hasonló JP Moto márkájú motorkerékpár akkumulátor az Y-YTR4A-BS*/JP/KO, amely viszont 2,5 Ah kapacitású, feszültsége pedig ennek is 12C. Ez a motorkerékpár akkumulátor elektrolit mellé van csomagolva. A Varta egy másik kiváló motorkerékpár akkumulátor gyártó, és a VAR 8AH 6V B496/PL egy ötcsillagos, magas minőségű típus, amelynek kapacitása 8 Ah.

A motorkerékpár akkumulátor feszültsége 6V, indítóárama pedig 40 A. A termék kedvezményes áron kapható, és akár 1 munkanap alatt beszerezhető. Ilyen és ehhez hasonló motorkerékpár akkumulátorok találhatóak webáruházunkban, valamint más autó és motorkerékpár alkatrészek is. Amennyiben többet szeretne megtudni termékeinkről, látogassa fel bátran weboldalunkat az alkatreszek.hu-t. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és embereink készségesen állnak minden kedves vásárlónk rendelkezésére, és szívesen válaszolnak minden kérdésre, amely alkatrészeinkkel kapcsolatos.

Vélemény, hozzászólás?