Access Point kedvező áron

A számítógépes hálózatokban a vezeték nélküli hozzáférési pont (WAP) vagy általánosabban csak hozzáférési pont (AP) egy olyan hálózati hardvereszköz, amely lehetővé teszi más Wi-Fi eszközök csatlakozását vezetékes hálózathoz. Az AP általában egy különálló eszközként csatlakozik egy útválasztóhoz (vezetékes hálózaton keresztül), de maga is lehet az útválasztó szerves része. Az AP megkülönböztethető egy hotspot-tól, amely az a fizikai hely, ahol a Wi-Fi-hozzáférés egy WLAN-on elérhető.

Access Point kedvező áron kapható nálunk, ezért ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk és biztosan nem fogja megbánni, hiszen megtalálhatja azt az Access Point-ot, amelyikre szüksége lenne. Egyesek összekeverik a vezeték nélküli hozzáférési pontokat vezeték nélküli ad hoc hálózatokkal. Az ad hoc hálózat két vagy több eszköz közötti kapcsolatot használ vezeték nélküli hozzáférési pont használata nélkül. Az eszközök közvetlenül a tartományban kommunikálnak. Mivel a telepítés egyszerű és nem igényel hozzáférési pontot, az ad hoc hálózatot olyan helyzetekben használják, mint a gyors adatcsere vagy a többjátékos videojáték. A peer-to-peer elrendezés miatt az ad hoc Wi-Fi-kapcsolatok hasonlóak a Bluetooth-on elérhető kapcsolatokhoz.

Az AP közvetlenül csatlakozik egy vezetékes helyi hálózathoz, jellemzően az Ethernethez, és az AP vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít vezeték nélküli LAN-technológiával, jellemzően Wi-Fi-vel, más eszközök számára a vezetékes kapcsolat használatához. Az AP-k több vezeték nélküli eszköz csatlakozását támogatják egy vezetékes kapcsolat révén. Ha még ennél is több információt és részletet tudna meg az Access point-ról, nem kell mást tennie, mint benézni weboldalunkra és itt mindent megtudhat erről a témáról.