Fog implantátum beültetés minél gyorsabban

A fogak elvesztése igazi trauma lehet, főleg abban az esetben, ha egyszerre több is kihullik. Sokan szégyellik a hiányzó fogaikat, így nem szívesen mosolyognak vagy beszélnek, hogy ne legyen olyan feltűnő. Ha a probléma hosszú ideig fennáll, az komoly önértékelési zavarokhoz vezethet, így érdemes minél előbb fogorvoshoz fordulni.

Fog implantátum beültetésével fogsora újra visszanyerheti régi formáját. Implantátum használható akár egy vagy több fog elvesztése esetén is. A hagyományos fogimplantátumokat sokáig használták beültetésre, azonban nem régiben az azonnali terhelésű fogimplantátumok megjelentek és robbanásszerűen elterjedtek. Népszerűségét elsősorban gyorsaságának köszönheti, hisz míg a hagyományos implantátum esetében akár 8 – 25 alkalomnyi kezelés is szükséges volt, ez az azonnali terhelésű implantátumoknál mindössze 3 – 8 alkalom. Ráadásul a kezelések időtartama is jóval rövidebb.  Az implantátumra 72 órán belül korona kerülhet, így nem kell fogatlanul várnia és 3 nap után már szilárd ételt is rághat. Extrém sorvadt állcsontok esetében is használható, valamint dohányzók és cukorbetegek számára is alkalmas az implantátum beültetése.

Az azonnali terhelésű implantátum Stephen Ihde és egy több, mint 60 év tapasztalattal rendelkező svájci cég fejlesztéseinek eredménye. Ahogy már korábban említettük az azonnali terhelésű implantátumok sikere a gyorsaságában rejlik. Ha többet szeretne megtudni róluk, akkor látogasson el a Relax Dental Center weboldalára és tudjon meg többet, valamint tájékozódjon a további szolgáltatások után. Ezenkívül a felmerülő kérdéseire is választ kaphat és ha beavatkozásra van szüksége, felveheti velük a kapcsolatot. Tegyen egy próbát, biztosan Ön is elégedett lesz!