Az antioxidáns hatású fenyőkéreg kapszula

A fenyőkéreg egy gyógynövénykivonat, amely számos bioflavonoidban gazdag, amelyek gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással is rendelkeznek. A rendelkezésre álló bizonyíték arra utal, hogy a fenyőkéreg-kivonat az osteoarthritis tüneteinek javulását eredményezheti.

Fenyőkéreg kapszula olcsón rendelhető a vitaminstore.hu weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket és megtalálhatja legszuperebb készítményeinket. A Pinus pinaster Franciaországban őshonos fenyőfafajta. Kéregének vizes kivonatát számos betegség, köztük bizonyos ízületi gyulladások kezelésére használják. A fenyőkéreg kivonat gazdag növényi pigmentekben, úgynevezett bioflavonoidokban. Számos laboratóriumi vizsgálat kimutatta, hogy ezen bioflavonoidok némelyike ​​gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek felülírhatják a sejtekben termelődő káros molekulákat (szabad gyököket), amelyek szövetkárosodást vagy betegségeket okozhatnak. Más tanulmányok kimutatták, hogy csökkentheti a porcokat lebontó specifikus enzimek termelését. A korábbi vizsgálatok során nem számoltak be jelentős mellékhatásokról, bár a kisebb mellékhatások közé tartoznak a gyomorpanaszok és a fejfájás.

Elméletileg a fenyőkéreg csökkentheti a vérnyomást és a vércukorszintet, és ezekről a hatásokról egyes RCT-kben is beszámoltak. Emiatt legyen óvatos a fenyőkéreg szedésével, ha alacsony vérnyomása vagy cukorbetegsége van. Mindannyian ismerjük az antioxidánsok egészségjavító erejét, valamint a magas antioxidáns tartalmú ételeket, amelyeket rendszeresen fogyasztanunk kell. De tudta, hogy a fenyőkéreg kivonat, akárcsak a fenyőolaj, a természet egyik szuper antioxidánsa? Többet megtudhat erről a vitaminstore.hu weboldalon.